FK «Ventspils» galvenā trenera amatā apstiprina Melnkalnes speciālistu Vukičeviču

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: fkventspils.lv

Par «SynotTip» Latvijas futbola virslīgas kluba «Ventspils» galveno treneri apstiprināts 49 gadus vecais Melnkalnes speciālists Dejans Vukičevičs, vēsta Kurzemes klubs.

Šonedēļ «Ventspils» paziņoja, ka nepagarinās līgumu ar komandas galveno treneri Polu Ašvortu. Līgums ar 48 gadus veco angļu speciālistu beidzās pēc iepriekšējās sezonas.

Savukārt tagad komandas galvenā trenera amatā iecelts Vukičevičs, kuram ir liela pieredze trenera darbā. Savā dzimtenē viņš līdz valsts čempionu titulam aizvedis komandas Golubovci «Zeta» un Budvas «Mogren», kā arī ir izcīnījis Melnkalnes kausu.

Vukičevičs vairākkārt atzīts par savas valsts labāko futbola treneri. Tāpat viņš strādājis Serbijas klubos Čačakas «Borac» un Novi Sadas «Vojvodina», kā arī Moldovas vienībā «Dacia» un Melnkalnes vienībā Podgoricas «Mladost».

Savukārt futbolista karjeras laikā Vukičevičs divas reizes kļuva par Dienvidslāvijas čempionu Belgradas «Partizan» sastāvā, kā arī spēlējis Spānijas klubos «Sevilla» un Uelvas «Recreativo».

Vukičevičs norādījis, ka jau pēc neilga laika Ventspilī sapratis, ka tur ir teicami darba apstākļi. «Paliku apmierināts ar redzēto un esmu pilns entuziasma. Esmu ļoti pateicīgs visiem, kas pielika daudz pūļu, kas aicināja mani uz «Ventspili». Tas ir uzticēšanās jautājums, kas man ir ļoti svarīgi, tāpēc es izdarīšu maksimāli iespējamo, lai šo uzticēšanos attaisnotu,» klubs citē jauno treneri.

«Pēc rakstura esmu uzvarētājs un vienmēr gribu uzvarēt. Protams, futbolā tas ne vienmēr izdodas, bet jebkurā gadījumā tikai tāds izaicinājums - būt pirmajam - man ir interesants. Tikai tādus uzdevumus risina manas komandas,» piebilda Vukičevičs, kurš norādīja, ka viņam patīk uzbrūkošs futbols.

«Viegli, protams, nebūs, bet, ja ticēsim panākumiem un ļoti daudz un nopietni strādāsim, tad nešaubos, ka var sasniegt jebkuru uzstādīto mērķi. Milzīga nozīme manā komandā ir disciplīnai un visu futbolistu pašatdevei. Kļūdas ir visiem, bet jebkurā gadījumā spēlētājam jācīnās līdz galam un vienmēr jāizpilda viss pēc maksimuma,» skaidroja treneris.

Vukičevičs kļuvis par desmito galveno treneri «Ventspils» kluba vēsturē.

«Ventspils» pērn triumfēja 2016./2017. gada sezonas Latvijas kausa izcīņā, bet virslīgā ierindojās ceturtajā vietā, tomēr tika pie iespējas piedalīties UEFA Eiropas līgas kvalifikācijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu