Mediji: Sančess varētu kļūt par visdāsnāk atalgoto premjerlīgas futbolistu

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Mančestras «United», iegūstot Aleksu Sančesu no Londonas «Arsenal», padarītu viņu par visdāsnāk atalgoto Anglijas premjerlīgas futbolistu, ceturtdien vēsta britu mediji.

Čīliešu uzbrucēja nedēļas alga varētu būt no 400 līdz 500 tūkstošiem sterliņu mārciņu (453 līdz 566 tūkstošiem eiro) pirms nodokļu nomaksas, rakstīja «The Sun», «Daily Telegraph» un citi laikraksti.

Sančesa vēlme pēc tik lielas algas esot atbaidījusi citus viņa kārotājus - Mančestras «City» un Londonas «Chelsea», atstājot «United» vienatnē.

«Daily Telegraph» rakstīja, ka «United» piedāvājusi 29 gadus vecajam Sančesam līgumu uz četrarpus gadiem, bet pārejas nauda būtu relatīvi neliela – 30 miljoni sterliņu mārciņu (34 miljoni eiro), jo, paliekot «Arsenal» rindās, Sančess pēc šīs sezonas kā brīvais aģents drīkstētu pāriet citur bez jebkādas maksas.

Bijušā «Barcelona» pārstāvja pārejā, visticamāk, ietilptu 20 miljoni sterliņu mārciņu (23 miljoni eiro) par līguma parakstīšanu un 10 miljoni sterliņu mārciņu (11 miljoni eiro) aģentam.

«The Sun» tomēr raksta, ka «Arsenal» varētu neļaut Sančesam komandu atstāt, kamēr netiks atrasts aizstājējs. Taču komandas treneris Arsens Vengers savā ceturtdienas preses konferencē sacīja, ka pāreja, visticamāk, notiks, lai gan teorētiski iespējams ir viss.

«United» armēņu pussargs Henrihs Mhitarjans tiek minēts kā iespējamās Sančesa pārejas darījuma sastāvdaļa.

Pašlaik 29 gadus vecais Sančess «Arsenal» komandā spēlē kopš 2014.gada, tomēr jau pērn bija informācija, ka čīlietis vēlas pārcelties uz citu vienību.

Sākotnēji tika plaši uzskatīts, ka Sančess varētu pievienoties Mančestras «City» un komandas galvenajam trenerim Hosepam Gvardiolam, ar ko čīlietis savulaik sastrādājās Spānijas grandā «Barcelona», taču «City» tomēr atteikusies no šādas iespējas.

«Arsenal» premjerlīgas kopvērtējumā pašlaik ieņem vien sesto pozīciju, kamēr abi Mančestras klubi ir pirmajās divās vietās, «City» komandai esot līderpozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu