Aguero «hat-trick» kaldina kārtējo Mančestras «City» uzvaru

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Argentīniešu uzbrucējs Serhio Aguero sestdien izcēlās ar trim vārtiem Anglijas premjerlīgas futbola čempionāta 24.kārtas spēlē, kaldinādams kopvērtējuma līderes Mančestras «City» uzvaru savā laukumā ar 3:1 (1:0) pār Ņūkāslas «United».

Aguero rezultātu atklāja 34.minūtē, kad ar galvu pielaboja beļģu pussarga Kevina de Brujnes tālu piespēli soda laukumā. 63.minūtē argentīnietis realizēja 11 metru soda sitienu, bet septiņas minūtes pirms pamatlaika beigām pēc vācu pussarga Leroja Sanjē piespēles panāca 3:1.

Citā spēlē «Arsenal» Londonas komandu derbijā ar rezultātu 4:1 (4:0) savā laukumā pārliecinoši uzvarēja «Crystal Palace».

Šajā mačā «Arsenal» vienībai atkal nepalīdzēja čīliešu uzbrucējs Aleksis Sančess, kurš tuvojas pārejai uz Mančestras «United», taču tas neietekmēja «lielgabalnieku» rezultativitāti un mājinieki pirmajās 22 minūtēs bija guvuši jau četrus vārtus.

Vispirms sestajā minūtē precīzi ar galvu sita spāņu aizsargs Načo Monreals, bet vēlāk viņš asistēja divos nākamajos vārtos, izceļoties nigēriešu pussargam Aleksam Ivobi un franču aizsargam Lorānam Kosjeļni. Savukārt 22.minūtē franču uzbrucējs Aleksandrs Lakazets bija precīzs no apmēram 11 metru atzīmes un panāca jau 4:0.

Kad līdz pamatlaika beigām bija palikušas 12 minūtes, «Crystal Palace» serbu pussargs Luka Milivojevičs vienus vārtus atguva, taču tas netraucēja mājiniekiem svinēt pārliecinošu uzvaru.

Tāpat kā «Arsenal», pārliecinošu uzvaru svinēja arī iepriekšējās sezonas čempione Londonas «Chelsea», viesos ar 4:0 (2:0) pārspējot Braitonas un Houvas «Albion».

«Chelsea» rindās ar diviem gūtiem vārtiem izcēlās beļģu pussargs Edens Azārs. Viņš, spēles trešajā minūtē atklājot rezultātu, guva savus 100.vārtos valstu augstākajās līgās. Francijas vienības «Lille» sastāvā Azārs guva 36 vārtus, bet «Chelsea» rindās tagad atzīmējies ar 65 precīziem sitieniem.

Savukārt Mančestras «United» viesos ar rezultātu 1:0 (0:0) pārspēja «Burnley» vienību. Mančestras komandā ar gūtiem vārtiem izcēlās franču pussargs Antonī Marsiāls.

Tikmēr ar uzvaru pie Stokas «City» vienības stūres debitēja Pols Lamberts, kura vadītie vīri savā laukumā ar rezultātu 2:0 (0:0) apspēlēja Hadersfīldas «Town».

Savukārt Liverpūles «Everton» rindās ar dzelteno kartīti debitēja savulaik ļoti augsti vērtētais pussargs Teo Valkots, kurš pirms tam pārstāvēja «Arsenal». «Everton» savā laukumā cīnījās neizšķirti 1:1 (0:1) ar Vestbromvičas «Albion».

Vēl sestdien 2016.gada čempione Lesteras «City» savā laukumā ar rezultātu 2:0 (1:0) uzvarēja «Watford», kamēr Vetshemas «United» savu skatītāju priekšā nospēlēja 1:1 (0:0) ar «Bournemouth».

Svētdien Totenhemas «Hotspur» viesosies pie «Southampton», bet pirmdien «Liverpool» izbraukumā cīnīsies ar Svonsī «City».

Anglijas premjerlīgas kopvērtējumā līdere ar 65 punktiem 24 spēlēs ir Mančestras «City», kamēr otrā ar 53 punktiem ir Mančestras «United», bet trešajā vietā ar 50 punktiem ir «Chelsea». Tikmēr 47 punktus 23 cīņās iekrājusi «Liverpool», 44 punkti ir «Hotspur» futbolistiem, bet pirmo sešinieku ar 42 punktiem noslēdz «Arsenal».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu