Zidāns: Mans liktenis izšķirsies pēc dueļa ar PSG

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Spānijas futbola grands Madrides «Real» aizvada neveiksmīgu sezonu. Atbildību par komandas slikto sniegumu uzņēmies galvenais treneris Zinedins Zidāns. Viņš apzinās, ka varētu zaudēt savu darbu, ja UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālā neizdosies pārspēt Francijas flagmani Parīzes «Saint-Germain».

«Real» trešdien negaidīti Spānijas Karaļa kausa izcīņas ceturtdaļfinālā ar 1:2 (0:1) zaudēja vidusmēra komandai «Leganes», nespējot iekļūt turnīra nākamajā kārtā.

Arī Spānijas čempionātā «Real» šosezon spēlē nesekmīgi, patlaban ieņemot tikai 4. vietu ar 35 punktiem, kamēr līdervienībai «Barcelona» ir jau 54 punkti.

Zidāna vadībā «Real» iepriekšējās divās sezonās triumfēja UEFA Čempionu līgā, kā arī pērn kļuva par Spānijas čempioni. Kaut arī šosezon komanda spēlē slikti, janvāra sākumā treneris pagarināja līgumu ar klubu līdz 2020. gadam.

UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālā «Real» savā laukumā 14. februārī uzņems spēcīgo PSG, kas pērn vasarā par rekordlielu samaksu 222 miljoniem eiro iegādājās brazīlieti Neimaru. Pēc tam 6. martā būs atbildes spēle Parīzē.

Kādreizējā Francijas futbola zvaigzne apzinās, ka viņa amats šobrīd ir apdraudēts. «Protams, tas ir skaidrs. Esmu atbildīgs par to [slikto sniegumu]. Esmu treneris, tāpēc man jāatrod risinājums,» portāls «Goal» citē Zidānu.

«Es turpināšu cīnīties, strādāt, censties un atrast lietas, kas komandu padara labāku. Es vienmēr domāju pozitīvi, pat pēc šīs neveiksmes. Mums ir jāatvainojas līdzjutējiem,» piebilda treneris.

Pašlaik 45 gadus vecais Zidāns kopš 2016. gada janvāra ir «Real» komandas galvenais treneris.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu