Mata pagarinājis līgumu ar Mančestras «United»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Spānijas pussargs Huans Mata pagarinājis līgumu ar Anglijas futbola premjerlīgas vienību Mančestras «United». Jaunā vienošanās paredz sadarbību līdz 2019. gada jūnijam.

Līgums pagarināts uz pusotru gadu.

«Joprojām jūtos ļoti laimīgs un lepns būt par daļu no šā kluba,» komandas mājas lapā citēts Mata. «Domāju, ka ikvienam, kurš ietilpst Mančestras «United», vajadzētu justies priviliģētam, un es tā jūtos.»

29 gadus vecais Mata «United» komandā nokļuva 2014. gada janvārī, kad pārgāja no Londonas «Chelsea». Aizvadītajos 172 mačos viņš izcēlies ar 39 vārtu guvumiem.

Kopā ar Mančestras komandu viņš 2015. gadā triumfēja UEFA Eiropas līgas turnīrā.

«Mata ir ļoti nozīmīgs spēlētājs man, nozīmīgs spēlētājs klubam un nozīmīgs arī pārējiem komandas dalībniekiem,» sacīja «United» galvenais treneris Žuzē Mourinju.

Trešdienas vakarā «United» Anglijas čempionāta izbraukuma spēlē spēkiem mērosies ar Totenhemas «Hotspur», lūkojot izcīnīt sesto uzvaru pēc kārtas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu