Latvijas futbola izlase jūnijā spēkosies arī ar Azerbaidžānu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.lff.lv

Latvijas futbola izlase šā gada 9. jūnijā pārbaudes spēlē spēkosies ar Azerbaidžānu, vēsta Latvijas Futbola federācija (LFF).

Spēle tiks aizvadīta Latvijā, bet precīza tās norises vieta šobrīd nav zināma.

Abas valstsvienības iepriekš savā starpā tikušās trīs reizes - 1997., 2002. un 2004. gada vasarā, turklāt visas šīs spēles bija pārbaudes spēles, risinājās Rīgā un visas noslēdzās neizšķirti.

Starptautiskās Futbola federāciju asociācijas (FIFA) nacionālo izlašu rangā Azerbaidžānas izlase pašlaik ieņem 118. vietu, kamēr Latvija atrodas 131. pozīcijā.

Aleksandra Starkova trenētā Latvijas izlase 22. martā aizvadīs pārbaudes spēli ar Fēru salu valstsvienību, 25. martā spēkosies ar Gibraltāru, bet jūnija sākumā tai paredzētas Baltijas kausa izcīņas spēles ar Lietuvu un Igauniju.

Zīmīgi, ka 2. jūnijā plānotā Baltijas kausa spēle pret Igauniju varētu risināties atjaunotajā Daugavas stadionā.

Savukārt rudenī Latvija sāks dalību Eiropas Futbola federāciju asociācijas (UEFA) jaunizveidotajā Nāciju līgā, kur tiksies ar Andoru, Kazahstānu un Gruziju.

Latvijas izlase Nāciju līgā spēlēs vājākajā D divīzijā, tomēr tās uzvarētāja kvalificēsies 2020.gada Eiropas čempionātam.

Latvija pagājušajā nedēļas nogalē neoficiālā pārbaudes mačā ar 0:1 zaudēja Dienvidkorejas valstsvienībai, kas šovasar piedalīsies Pasaules kausa finālturnīrā, bet iepriekšējo oficiālo pārbaudes spēli Latvijas valstsvienība aizvadīja novembrī, kad viesos ar 3:4 piekāpās Kosovai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu