Pasaules ātrākais cilvēks Bolts parakstījis līgumu ar futbola klubu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Jamaikas sprinta zvaigzne Useins Bolts, kurš noslēdzis savu vieglatlēta karjeru, vairākkārt nav slēpis savas simpātijas pret futbolu. Viņš iepriekš izteicies, ka labprāt ar futbolu nodarbotos profesionāli. Tagad Bolts paziņojis, ka noslēdzis līgumu ar kādu klubu, kuru atklās otrdien.

Astoņkārtējais olimpiskais čempions jau sen sapņo par futbola spēlēšanu augstā līmenī. Iepriekš viņš aizvadījis treniņus Vācijas bundeslīgas vienībās Dortmundes «Borussia» un Anglijas premjerlīgas klubā Mančestras «United», bet līgumu līdz šim nav parakstījis.

«Esmu panācis vienošanos ar futbola komandu,» savā «Twitter» kontā paziņoja Bolts. «Otrdien jūs uzzināsiet, kas tā ir par komandu.»

Janvāra beigās Bolts piedalījās treniņos DĀR komandas «Mamelodi Sundowns» sastāvā.

Bolts savu sprintera karjeru noslēdza 2017. gada vasarā pēc pasaules čempionāta Londonā. Pēdējās sacensībās viņš iedzīvojās savainojumā, atveseļošanās no kura prasīja piecus mēnešus.

31 gadu vecajam Boltam pieder pasaules rekords 100 m un 200 m sprinta distancē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu