Bolts futbolista karjeru sāks DĀR čempionāta līdervienībā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Jamaikas sprinta zvaigzne Useins Bolts pievienojies Dienvidāfrikas Republikas (DĀR) komandai «Mamelodi Sundowns», vēsta kluba oficiālais «Twitter» konts.

Pirmdien 31 gadu vecais Bolts, kurš noslēdzis savu vieglatlēta karjeru, nāca klajā ar paziņojumu, ka otrdien atklās vienības nosaukumu, ar kuru parakstīs līgumu.

«Futbols nekad vairs nebūs tāds pats,» «Twitter» paziņojumā, pie kura redzams Bolts kluba formas tērpā, vēsta «Mamelodi Sundowns». Pagaidām gan nav skaidrs, kādā pozīcijā Bolts spēlēs.

«Mamelodi Sundowns» komanda pēc aizvadītām 22 kārtām ir DĀR čempionāta līdervienība.

Astoņkārtējais olimpiskais čempions jau sen sapņoja par futbola spēlēšanu augstā līmenī. Iepriekš viņš aizvadījis treniņus Vācijas bundeslīgas vienībā Dortmundes «Borussia» un Anglijas premjerlīgas klubā Mančestras «United», bet līgumu līdz šim nebija parakstījis.

Bolts savu sprintera karjeru noslēdza 2017. gada vasarā pēc pasaules čempionāta Londonā. Pēdējās sacensībās viņš iedzīvojās savainojumā, atveseļošanās no kura prasīja piecus mēnešus.

Boltam pieder pasaules rekords 100 m un 200 m sprinta distancē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu