Futbola virslīgu vadīs bijušais volejbola federācijas ģenerālsekretārs Ainārs Dakša

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Leiniša/LETA

Biedrības Latvijas Futbola Virslīga (LFV) valde jaunā izpilddirektora amatā apstiprinājusi Aināru Dakšu, kurš līdz pērnā gada novembrim pildīja Latvijas Volejbola federācijas ģenerālsekretāra pienākumus, otrdien paziņoja LFV.

Kopš 2009. gada Ainārs Dakša strādāja Latvijas Volejbola federācijā (LVF), pildot izlašu menedžera un projektu vadītāja pienākumus. 2015. gadā Dakša tika apstiprināts par LVF ģenerālsekretāru, savukārt pērnā gada vasarā līdztekus bija Eiropas pludmales volejbola čempionāta direktors.

«Sports jau daudzus gadus ir kļuvis neatņemama manas dzīves sastāvdaļa. Tāpēc man ir patiess prieks pievienoties Latvijas futbola saimei. Jaunā Latvijas futbola virslīgas valde ir izvirzījusi ambiciozus mērķus Latvijas virslīgas čempionāta sarīkošanā, tāpēc man tas būs divtik liels izaicinājums. Ceru ar savu pieredzi un zināšanām sekmēt nosprausto mērķu sasniegšanu,» paziņojumā citēts Dakša.

Starpsezonā darbu biedrības «Latvijas Futbola Virslīgas» uzsākuši Maksims Krivuņecs (valdes priekšsēdētājs), Olafs Saulrietis un Romāns Lajuks, savukārt no iepriekšējā valdes sastāva darbību turpina tikai Uģis Bisenieks, Maksimam Raspopovam un Aināram Tamisāram biedrības valdē vairs aktīvi nedarbojoties.

Pērn janvārī par virslīgas izpilddirektoru tika ievēlēts vācietis Olivers Šlēgls, amatā nomainot Emīlu Latkovski, kurš šajā postenī bija kopš 2013. gada decembra. Tiesa, četrus mēnešus vēlāk Šlēgls tika atbrīvots no amata, virslīgai līdz šodienai funkcionējot bez izpilddirektora.

Sagaidāms, ka jaunā futbola virslīgas sezona sāksies 30. martā, bet noslēdzošās cīņas notiks 10. novembrī, bet pirms tam martā vēl notiks jaunizveidotas Virslīgas kauss, kamēr pirmssezonas sagatavošanās turnīrs Ziemass kauss atcelts pavisam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu