Ķirurgs: Neimara atlabšana pēc operācijas prasīs trīs mēnešus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Brazīliešu futbola superzvaigznes Neimara atlabšana pēc pēdas operācijas prasīs aptuveni trīs mēnešus, ievērojami apgrūtinot viņa cerības kvalitatīvi sagatavoties Pasaules kausa finālturnīram, ceturtdien pavēstīja ķirurgs, kurš spēlētājam veiks operāciju.

«Atlabšanas laiks būs aptuveni divi ar pusi līdz trīs mēneši,» paudis Brazīlijas futbola izlases ārsts Rodrigu Lašmars.

Pasaules dārgākais futbolists traumu guva svētdien, kad uz nestuvēm atstāja Francijas čempionāta maču, kurā Parīzes «Saint-Germain» (PSG) savā laukumā ar rezultātu 3:0 pārspēja Marseļas «Olympique». Sākotnēji tika ziņots, ka Neimars sastiepis potīti, bet pēc tam atklājās, ka futbolistam ir lauzts pēdas kauls.

Otrdien Brazīlijas medijs «Globo Esporte» vēstīja, ka Neimaram tiks veikta operācija, līdz ar to viņam būtu jāizlaiž apmēram divi mēneši un atgriešanās laukumā notiktu vien maijā jeb mēnesi pirms Pasaules kausa finālturnīra. Tiesa, PGS galvenais treneris Unai Emerijs šajā pat dienā noliedza, ka Neimaram būs nepieciešama operācija.

Tomēr trešdienas vakarā PSG komanda paziņojusi, ka pēc tam, kad turpināti izmeklējumi, lemts šīs nedēļas beigās Neimaram Brazīlijā veikt operāciju.

Ceturtdien jau Neimars ieradies Riodežaneiro. Tiek vēstīts, ka futbolists bijis ratiņkrēslā un apsargu pavadībā.

Jau 6.martā PSG gaidāma ļoti svarīga spēle Čempionu līgā, jo pēc pirmā mača Parīzes vienība ir iedzinējos pret Madrides «Real» ar 1:3.

Francijas čempionātā PSG atrodas drošā vadībā, tuvāko konkurenti «Monaco» apsteidzot par 14 punktiem.

PSG Neimaru iegādājās no spāņu komandas «Barcelona» par 222 miljoniem eiro. Šosezon viņš visos turnīros izcēlies ar 28 precīziem sitieniem 30 spēlēs.

Pasaules kausa finālturnīrs no 14.jūnija līdz 15.jūlijam notiks Krievijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu