Indriksonu izvirza LFF Goda prezidenta amatam

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Latvijas Futbola federācijas (LFF) valde piektdien izvirzīja organizācijas ilggadējo prezidentu Gunti Indriksonu Goda prezidenta statusam.

Indriksons LFF prezidenta amatā ir kopš 1996.gada, tomēr viņš paziņojis par atkāpšanos no amata un 27.aprīlī gaidāmajā kongresā tiks ievēlēts jauns prezidents.

Uz LFF prezidenta amatu pretendē bijušais Latvijas valstsvienības kapteinis Kaspars Gorkšs, Latvijas Telpu futbola asociācijas (LTFA) prezidents un bijušais Latvijas telpu futbola izlases spēlētājs Vadims Ļašenko un sporta kluba «Cēsis» prezidents Krišjānis Kļaviņš.

Piektdien LFF valde rekomendēja un izvirzīja Indriksona kandidatūru LFF Goda prezidenta statusa piešķiršanai 27.aprīļa kongresā.

«Šis statuss kalpo kā goda un cieņas apliecinājums par personas paveikto Latvijas futbola labā bez privilēģiju vai pienākumu piešķiršanas,» uzsver organizācija.

Iepriekšējo reizi LFF prezidenta vēlēšanas risinājās aizpērn aprīlī. Toreiz Indriksona vienīgais konkurents bija kādreizējais organizācijas preses sekretārs Kļaviņš un esošais prezidents saņēma pārliecinoši vairāk balsu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu