Miegā miris Itālijas futbolists Astori

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Naktī uz svētdienu miris Itālijas A sērijas kluba Florences «Fiorentina» 31 gadu vecais kapteinis Davide Astori, traģēdijai notiekot Udīnes pilsētā.

Astori tika atrasts Udīnes viesnīcas «La di Moret» numuriņā, kur «Fiorentina» komanda bija apmetusies pirms svētdien gaidāmās spēles ar «Udinese» komandu.

««Fiorentina» ir satriekta, jo spiesta paziņot, ka tās kapteinis Davide Astori ir miris,» teikts Florences kluba paziņojumā. «Šajā briesmīgajā situācijā, mēs izsakām līdzjūtību Davides ģimenei.»

Profesionāla futbolista karjeru Astori sāka 2006.gadā «AC Milan» rindās, pēc tam tiekot izīrēts zemāku līgu vienībām. Savukārt 2008.gadā viņš pārcēlās uz «Cagliari», kur nospēlēja sešas sezonas, 174 spēlēs gūstot trīs vārtus.

Pēc tam viņš 2014.gadā pārcēlās uz «AS Roma», kur nospēlēja vienu sezonu, bet 2015.gadā pievienojās «Fiorentina» klubam, kurā pirmajā gadā bija uz īres tiesībām, pēc tam Florences komandai viņu izpērkot. «Fiorentina» rindās viņš šosezon aizvadīja 27 spēles, gūstot vienus vārtus.

Pirms šīs sezonas Astori tika iecelts par «Fiorentina» kapteini.

Tāpat viņš 2010.gadā pirmo reizi tika izsaukts uz Itālijas izlasi, kurā debitēja gadu vēlāk, kopš tā laika piedaloties 14 mačos.

Futbolistam palika divus gadus veca meita.

Pēc traģiskajām ziņām paziņots, ka «Udinese» un «Fiorentina» mačs nenotiks. Tāpat tika atcelta «Genoa» un «Cagliari» spēle, jo Astori savulaik sešas sezonas nospēlēja Kaljāri komandā, bet vēlāk tika paziņots, ka svētdien nenotiks neviens no septiņiem plānotajiem Itālijas A sērijas mačiem.

«Fiorentina» šobrīd Itālijas A sērijā ar 35 punktiem ieņem desmito vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu