Mesi gūst 600. vārtus karjerā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pasaulslavenais futbolists Lionels Mesi svētdien guva savus 600. vārtus karjerā, summējot precīzos sitienus Spānijas kluba «Barcelona» un Argentīnas valstsvienības sastāvā, vēsta ESPN.

«Barcelona» svētdien savā laukumā ar rezultātu 1:0 (1:0) pārspēja Madrides «Atletico». Vienīgos vārtus guva Mesi, kurš 26. minūtē izpildīja precīzu tiešo brīvsitienu.

Ar šo panākumu Spānijas čempionāta kopvērtējumā «Barcelona» palielināja pārsvaru pār tuvāko sekotāju un nostiprinājās līderpozīcijā 11 kārtas pirms sezonas beigām. «Barcelona» ir 69 punkti, bet «Atletico» atpaliek par 8 punktiem.

30 gadus vecais Mesi guva savus 600. vārtus profesionāla futbolista karjerā - 539. reizi viņš bija precīzs «Barcelona» sastāvā, bet vēl 61 vārtus viņš guvis Argentīnas izlases labā. Viņš to paveicis 747 spēlēs - 624 klubā un 123 valstsvienībā.
Mesi karjeras vēsturisko maču «Camp Nou» stadionā klātienē vēroja 90 356 skatītāju.

Spānijas čempionātā Mesi šosezon guvis 24 vārtus un izdarījis 12 rezultatīvas piespēles. Abos rezultativitātes rādītājos argentīnietis ir līgas līderis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu