Divi Rešforda vārti atnes Mančestras «United» uzvaru pār «Liverpool»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Pateicoties diviem Markusa Rešforda vārtiem, Mančestras «United» sestdien principiālā Anglijas futbola premjerlīgas duelī savā laukumā ar 2:1 (2:0) pieveica «Liverpool».

Vien 20 gadus vecais Rešfords spēles rezultātu atklāja 14.minūtē, kad pretuzbrukumā guva skaistus vārtus, soda laukumā apspēlējot «Liverpool» aizsargu. Vēlreiz precīzs viņš bija jau pēc desmit minūtēm, panākdams jau 2:0.

Mača turpinājums gan vairs nebija tik vētrains, lai gan «Liverpool» komanda aizsardzībā darbojās nepārliecinoši, bet pēc lielā pārtraukuma viesi jau demonstrēja krietni labāku sniegumu. Cerības uz labvēlīgāku rezultātu Liverpūles komandai radās 66.minūtē, kad pēc centrējuma bumbu savos vārtos raidīja Mančestras kluba aizsargs Ēriks Bajī.

Izvairīties no neveiksmes «Liverpool» gan nespēja, kas Mančestras «United» vienībai tagad ļāvis nostiprināties premjerlīgas kopvērtējuma otrajā vietā.

Mančestras «United» šajā spēlē bija jāiztiek bez viena no saviem līderiem Pola Pogbā, kurš piektdien treniņā esot iedzīvojies savainojumā. Visticamāk, tieši šī iemesla dēļ sākumsastāvā devās mača galvenais varonis Rešfords.

Tikmēr pagājušās sezonas čempione Londonas «Chelsea» noturēja panākumu un savā laukumā ar 2:1 (2:0) pārspēja vienu no premjerlīgas vājākajām komandām Londonas «Crystal Palace».

Mača 25.minūtē rezultātu atklāja «Chelsea» brazīliešu pussargs Viljans, bet septiņas minūtes vēlāk bumbu savos vārtos raidīja «Crystal Palace» aizsargs Martins Kellijs.

Savukārt jau pašās pamatlaika beigās goda vārtus viesiem iesita Patriks van Ānholts, kas gan «Crystal Palace» komandu neglāba no ceturtā zaudējuma pēc kārtas.

Kopvērtējuma pirmajā vietā gan pārliecinoši atrodas Mančestras «City», kas 29 spēlēs guvusi 78 punktus, savukārt otrā ar 65 punktiem 30 mačos ir Mančestras «United». Tai ar 60 punktiem seko «Liverpool», bet 58 punktus iekrājusi 29 spēles aizvadījusī Totenhemas «Hotspur». Pirmajam četriniekam ar 56 punktiem 30 cīņās seko «Chelsea», kamēr pirmo sešinieku ar 45 punktiem noslēdz trīs zaudējumus pēc kārtas piedzīvojusī Londonas «Arsenal».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu