«Liepāja»/«Mogo» komandai pievienojies par izvarošanu apsūdzēts futbolists

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

«SynotTip» Latvijas futbola virslīgas komandai «Liepāja»/«Mogo» pievienojies par izvarošanu apsūdzēts argentīniešu aizsargs Aleksis Sarate, liecina informācija Latvijas Futbola federācijas mājaslapā.

Pašlaik 23 gadus vecais Sarate savulaik spēlējis Argentīnas U-17 valstsvienībā, kā arī pārstāvējis šīs valsts augstākās līgas klubus. Vietējā čempionātā viņš kopumā aizvadījis 42 mačus «Independiente» un «Temperley» komandu rindās.

Aizsargs pērn septembrī saņēma sešarpus gadu cietumsodu par sava komandas biedra draudzenes izvarošanu, kamēr viņas tā brīža draugs gulējis turpat blakus. Spriedums gan vēl nav stājies spēkā, jo sportists un viņa pārstāvji turpina cīņu par nevainības pierādīšanu un ir iesnieguši apelāciju.

Pēc tiesas sprieduma paziņošanas «Temperley» gan atteicās no Sarates pakalpojumiem un tika uzskatīts, ka viņa futbolista karjerai ir pienākušas beigas.

Tāpat «Liepāja»/«Mogo» papildinājusi sastāvu ar citu argentīniešu aizsargu Gonsalo Negro, kurš bijis cita Argentīnas kluba «Banfield» sistēmā.

Pirmdien «Liepāja»/«Mogo» sastāvam pievienojās Latvijas izlases futbolists Jānis Ikaunieks, kurš izīrēts no Francijas čempionāta pastarītes «Metz».

Savukārt ambiciozā «Riga» otrdien paziņojusi par divu centra aizsargu pievienošanos - vienošanās panāktas ar 28 gadus veco ukraini Vladimiru Bajenko un 27 gadus veco serbu Mario Maslaču.

Bajenko futbolista karjeru sāka Ukrainas pēc spēka trešās līgas klubā «Nikopol», kur nospēlēja divas sezonas, bet 2013./2014. gada sezonā viņš pārcēlās uz līmeni augstākā čempionātā spēlējušo «Hirnyk», kuras sastāvā divas sezonas bija izteikts aizsardzības līderis. Turpinājumā viņa ceļš aizveda uz Ukrainas premjerlīgas klubu Kropivnickas «Zirka», kur aizsargs aizvadīja 14 spēles, bet pērn viņš spēlēja Uzbekistānā.

Savukārt Maslačs jau 19 gadu vecumā aizvadīja septiņas spēles Serbijas spēcīgākajā čempionātā, pārstāvot Čačakas «Borac». Šajā komandā viņš pavadīja sešas sezonas, cīnoties gan augstākajā, gan pirmajā līgā. Pēcāk viņš neilgu laiku uzspēlēja Horvātijā, bet tad atgriezās «Borac» rindās, bet 2016.gadā pievienojās zināmākam pašmāju klubam «Vojvodina», aizvadot astoņas spēles. Pērn viņš spēlēja Kazahstānā, piedaloties arī UEFA Eiropas līgas kvalifikācijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu