Injesta līdz aprīļa beigām izlems - palikt «Barcelona» vai doties uz Ķīnu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Spānijas futbola granda «Barcelona» kapteinis Andress Injesta sola līdz 30. aprīlim pieņemt lēmumu par savu nākotni - turpināt karjeru klubā, ar kuru viņam ir līgums uz mūžu, vai arī doties spēlēt Ķīnā.

Pašlaik 33 gadus vecais Injesta ir «Barcelona» jauniešu akadēmijas audzēknis. Kopš 2002. gada spāņu pussargs spēlē kluba galvenajā komandā. Pagājušajā gadā Injesta ar «Barcelona» noslēdza līgumu uz mūžu, kas nozīmē, ka futbolists klubā var spēlēt līdz karjeras beigām.

Tiek vēstīts, ka par Injestu interesējas Ķīnas augstākās futbola līgas klubs Tjaņdziņas «Quanjian», kas šonedēļ aicināja medijus pārstāt izplatīt šādu informāciju, draudot ar tiesu darbiem, jo izskanējušās runas esot tikai baumas.

«Līdz 30. aprīlim pieņemšu lēmumu - palikt «Barcelona» vai doties uz Ķīnu. Jāizvērtē, kas man ir labākais variants, un tas būs godīgs arī pret klubu,» BBC citē Injestas teikto.

Ķīnas klubos spēlē vairāki pasaulē pazīstami futbolisti, piemēram, brazīlieši Halks un Oskars, saņemot lielāku atalgojumu, nekā viņi varētu nopelnīt Eiropas vadošajās komandās.

Spānijas medijos izskanējusi informācija, ka «Quanjian» komanda Injestam piedāvājusi 35 miljonus eiro lielu algu sezonā.

Injesta karjeras laikā ar «Barcelona» komandu 8 reizes uzvarējis Spānijas čempionātā un 4 reizes triumfējis UEFA Čempionu līgā.

Spānijas izlases sastāvā Injesta kļuva par 2010. gada Pasaules kausa uzvarētāju, kā arī triumfēja 2008. un 2012. gada Eiropas čempionātos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu