Mesi: Ja Argentīna neizcīnīs Pasaules kausu šogad, citas iespējas nebūs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Viens no pēdējās desmitgades pasaules labākajiem futbolistiem Lionels Mesi izteicies: ja viņa pārstāvētā Argentīnas izlase neuzvarēs šovasar gaidāmajā 2018. gada Pasaules kausa (PK) izcīņā Krievijā, citas iespējas var vairs nebūt.

Argentīnas valstsvienības kapteinis ir ļoti nopietni noskaņojies cīnīties par Pasaules kausu. Viņš sarunā ar Argentīnas TV kanālu «La Cornisa» atminējās trīs izlases zaudējumus finālā.

Mesi izcīnījis teju visus iespējamos titulus ar Spānijas grandu «Barcelona», bet izlases rindās viņam lielas trofejas izcīnīt nav izdevies.

«Esmu daudz reizes raudājis, jo zaudējumi finālā nozīmē, ka neesmu varējis piepildīt savas valsts sapņus,» norādīja Mesi. «Tie trīs mači kļuva par smagu triecienu. Sasniedzām finālus, bet tas mums neko nedeva.»

Mesi un vēl vairāki potenciālie Argentīnas nacionālās komandas līderi (Serhio Aguero, Gonsalo Igvains, Anhels di Marija, Nikolass Otamendi un Havjers Maskerano) Pasaules kausā būs jau pārsnieguši 30 gadu slieksni. Viņš uzskata, ka šovasar Argentīnai ir reālākās izredzes izcīnīt Pasaules kausu. Pēc tam tādas iespējas var nebūt ilgu laiku.

«Esam atkarīgi no rezultāta. Diemžēl,» sacīja Mesi. «Jūtam, ja nekļūsim par čempioniem tagad, tad otras iespējas nebūs.»

Mesi kopā ar Argentīnas izlasi zaudēja 2014. gada Pasaules kausa izcīņas finālā. Tāpat viņš 2015. un 2016. gadā finālā cieta neveiksmi «Copa America».

«Domāju, ka esmu spējīgs uzvarēt un pacelt virs savas galvas Pasaules kausa trofeju. Tāds man vienmēr bijis sapnis, un ikreiz, kad pienāk šis turnīrs, sajūtas kļūst spēcīgākas,» teica Mesi.

Pasaules kausa izcīņā Mesi līdz šim piedalījies trīs reizes. Interesanti, ka visās Argentīnai ceļu pretī trofejai aizšķērsojusi Vācija.

Pasaules kauss šovasar notiks Krievijā. Argentīna spēlēs vienā grupā (D) ar Islandi, Nigēriju un Horvātiju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu