Meivezers varētu kļūt par Ņūkāslas «United» investoru un grib piesaistīt Ronaldu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sipa USA/ScanPix

Bijušais pasaules čempions boksā amerikānis Floids Meivezers pieļauj iespēju kļūt par Anglijas premjerlīgas futbola kluba Ņūkāslas «United» investoru. Viņš vēlētos šai komandai piesaistīt vienu pēdējos desmit gados pasaulē labākajiem futbolistiem portugāli Krištianu Ronaldu.

«Jā, es varētu kļūt par Ņūkāslas «United» investoru,» izdevumā «Daily Mail» citēts Meivezers, kurš noslēdzis savu izcilo karjeru. «Man ļoti patīk šī pilsēta, un vairākkārt esmu tur bijis uz viesībām. Cilvēki zina, kā izklaidēties Ņūkāslā. Vienmēr esmu atvērts dažāda veida piedāvājumiem. Man patīk visi sporta veidi, bet es prātoju ar galvu, nevis sirdi.»

Šajā sezonā Ņūkāslas «United» premjerlīgas kopvērtējumā pēc 30 kārtām ieņem 13. pozīciju.

Ja 41 gadu vecais Meivezers tiešām kļūs par Ņūkāslas kluba investoru, viņš vēlētos komandas sastāvam piesaistīt futbola zvaigzni Ronaldu no Spānijas vienības Madrides «Real».

«Ronaldu ir mans sens paziņa. Es viņam piedāvātu noslēgt karjeru tieši Ņūkāslas «United» komandā,» teica Meivezers.

Pašreizējais Ņūkāslas «United» īpašnieks ir Maiks Ešlijs, kurš klubu pārņēma 2007. gadā. Viņa virzienā bieži izskanējusi kritika no līdzjutēju puses. Pagājušā gada oktobrī Ešlijs izlika klubu pārdošanā.

«Transfermarkt» Ronaldu tirgus vērtību šobrīd lēš 120 miljonu eiro apmērā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu