Brazīlijas izlases ārsts: Neimara atveseļošanās norit labi

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Brazīliešu superzvaigznes Neimara atveseļošanās pēc pēdas operācijas norit labi un uzbrucējs varēs piedalīties šovasar gaidāmajā Pasaules kausa izcīņā, pauda Brazīlijas futbola izlases ārsts Rodrīgu Lasmars.

Lasmars brazīliešu futbolistu operēja 3.martā, turklāt viņš divas vai trīs reizes dienā runājot ar fizioterapeitiem, kuri rūpējas par Brazīlijas izlases un Francijas kluba Parīzes «Saint-Germain» (PSG) zvaigzni.

«Līdz šim viss noritējis labi, esmu informēts par katru Neimara atveseļošanās detaļu,» Lasmars pastāstīja franču sporta laikrakstam «L’Equipe».

«Viņi strādā daudz un ļoti profesionāli, tāpēc varam rēķināties ar Neimara atgriešanos, cik vien ātri tas būs iespējams. Pats galvenais, ka nebūs citu problēmu ar viņa pēdu vai stāju,» norādīja Lasmars.

Ārsts piebilda, ka plāno papildu novērtējumu Neimara savainojumam veikt aprīļa vidū. Laukumā brazīlietis varētu atgriezties pēc nepilniem trim mēnešiem.

Neimars būs Brazīlijas izlases atslēgas spēlētājs Pasaules kausa finālturnīrā Krievijā, kas sāksies 14.jūnijā.

Pašlaik 26 gadus vecais Neimars pagājušā gada vasarā PSG komandai pievienojās, par 222 miljoniem eiro pārnākot no Spānijas granda «Barcelona», kļūstot par visu laiku dārgāko futbolistu. Labās pēdas kaulu viņš lauza februārī pret Marseļas «Olympique».

Tiesa, pēdējā laikā izskanējusi neoficiāla informācija, ka Neimars jau meklējot iespējas atstāt Parīzes komandu.

Pasaules rekordiste ar pieciem pasaules čempionu tituliem Brazīlija pirmo spēli finālturnīrā aizvadīs 17.jūnijā Rostovā pret Šveici, bet pārējās spēles D grupā tai būs pret Kostariku un Serbiju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu