Beļģijas izlases futbolistam Naingolanam atņemtas autovadītāja tiesības

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LaPresse/Scanpix

Itālijas futbola kluba «AS Roma» un Beļģijas izlases pussargam Radžam Naingolanam uz mēnesi atņemtas autovadītāja tiesības par braukšanu dzērumā.

Tāpat vienam no zināmākajiem Beļģijas futbolistiem piespriests 1600 eiro naudas sods, bet pārkāpums noticis pagājušajā gadā.

Tiesa, Naingolans savu vainu neatzīst un plāno iesniegt apelāciju, norādot, ka pie automašīnas stūres sēdējis viņa labs draugs un bijušais futbolists Zinju Šergī. Abi sportisti atpūtušies pēc Beļģijas valstsvienības pārbaudes spēles pret Grieķiju pagājušā gada martā.

«Policija neredzēja, ka pie stūres būtu sēdējis Naingolans, turklāt arī pats Šergī atzinis, ka bijis pie stūres,» izteicās «AS Roma» zvaigznes advokāts Valters Damens.

Naingolans tiek saistīts ar pāreju uz Anglijas premjerlīgas klubu Londonas «Chelsea», turklāt sagaidāms, ka šovasar viņš pārstāvēs Beļģijas izlasi Pasaules kausa finālturnīrā. Tiesa, valstsvienības treneris Roberto Martiness bieži vien izteicies, ka futbolistiem jāievēro augsti uzvedības standarti gan laukumā, gan ārpus tā.

Naingolans «AS Roma» pārstāv kopš 2014.gada, būdams viens no šīs vienības līderiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu