Ibrahimovičs: Es braukšu uz Pasaules kausu

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Zviedrijas slavenais futbolists Zlatans Ibrahimovičs sarunu šovā pie Džimmija Kimmela atklājis, ka viņš šovasar brauks uz Krievijā gaidāmo Pasaules kausu, taču viņš gan nenorādīja - kādā statusā.

Ibrahimovičs karjeras laikā Zviedrijas izlasē aizvadījis 116 mačus, gūstot 62 vārtus, kas ir valstsvienības rekords. Par karjeras beigām izlasē viņš paziņoja 2016. gadā pēc Eiropas čempionāta.

Zviedrijas izlase Pasaules kausa finālturnīra kvalifikācijas «play-off» kārtā divu spēļu summā ar 1:0 pārspēja Itāliju. Pasaules kausa finālturnīrā Zviedrija spēlēs pēc 12 gadu pārtraukuma, bet itāļiem čempionāts ies secen pirmo reizi kopš 1958. gada.

«Jā, es došos uz Pasaules kausu,» sacīja Ibrahimovičs. Turpinājumā viņam tika vaicāts, vai viņa līdzi būs arī futbola apavi. «Es vienkārši saku, ka braukšu uz Pasaules kausu. Ja atklāšu ko vairāk, cilvēki mani pakārs, tāpēc man jābūt uzmanīgam ar izteicieniem.»

Iepriekš jau izskanējušas spekulācijas, ka Ibrahimovičs varētu atgriezties Zviedrijas izlasē, lai komandai palīdzētu Pasaules kausa izcīņā.

«Pasaules kauss bez manis nebūtu Pasaules kauss,» piebilda 36 gadus vecais Ibrahimovičs.

Zviedrija Pasaules kausa finālturnīrā spēlēs vienā apakšgrupā ar 2014. gada čempioni Vāciju, Meksiku un Dienvidkoreju.

Ibrahimovičs pirms nepilna mēneša pievienojās ASV augstākās futbola līgas (MLS) komandai Losandželosas «Galaxy», kurā aizvadījis spilgtu debiju.

Savas karjeras laikā Ibrahimovičs spēlējis arī «Malmo» (Zviedrija), Amsterdamas «Ajax» (Nīderlande), Turīnas «Juventus», Milānas «Inter», «AC Milan» (visas - Itālija) un «Barcelona» (Spānija) komandās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu