Salāhs atkārto Anglijas premjerlīgas sezonā gūto vārtu rekordu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Mohameds Salāhs
Mohameds Salāhs Foto: Reuters/LETA

Jirgena Klopa trenētā «Liverpool» komanda sestdien nespēja nosargāt divu vārtu pārsvaru un Anglijas futbola premjerlīgas spēlē viesos cīnījās neizšķirti 2:2 (1:0) ar kopvērtējuma pastarīti Vestbromvičas «Albion». Savukārt ēģiptietis Mohameds Salāhs atkārtoja vienā sezonā gūto vārtu rekordu.

«Liverpool» rezultātu atklāja jau ceturtajā minūtē, kad precīzs bija Danijs Ingss, kurš guva savus pirmos vārtus kopš 2015.gada. Savukārt 72.minūtē rezultatīvais Mohameds Salāhs pārsvaru dubultoja.

Tomēr spēles beigās labāki bija laukuma saimnieki, kuru rindās precīzi sita Džeiks Livermors un Hosē Salomons Rondons, izceļoties attiecīgi 79. un 88.minūtēs.

Ēģiptietis Salāhs guva savus 31.vārtus šosezon premjerlīgā, atkārtojot līgas rekordu, jo savulaik tikpat iesita arī Alans Šīrers 1995./1996.gada sezonā, Krištianu Ronaldu 2007./2008.gada sezonā, kā arī Luiss Svaress, kurš tobrīd pārstāvēja tieši «Liverpool», 2013./2014.gada sezonā.

Izrautais punkts «Albion» komandai gan neko daudz nelīdzēs cīņā par vietas saglabāšanu premjerlīgā, jo trīs kārtas pirms sezonas beigām Vestbromvičas komanda no 17.vietas atpaliek par astoņiem punktiem.

«Liverpool» otrdien UEFA Čempionu līgas pusfināla pirmajā spēlē mājās uzņems Itālijas klubu «AS Roma».

Par Anglijas čempioni futbolā pagājušajā nedēļā pirmo reizi kopš 2014.gada kļuva Mančestras «City».

Kopvērtējumā «City» komandai ir 87 punkti 33 spēlēs, kurai ar 74 punktiem 34 dueļos seko Mančestras «United».

Trešā ar 71 punktu 35 mačos ir «Liverpool», bet 68 punkti 34 cīņās ir Totenhemas «Hotspur» kontā. Piektā ar 63 punktiem 34 mačos ir pagājušās sezonas čempione Londonas «Chelsea», bet pirmo sešinieku ar 54 punktiem noslēdz Londonas «Arsenal», kuru pēc šīs sezonas pametīs ilggadējais galvenais treneris Arsēns Vengers.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu