Gorkšs ar advokātu informēs par LFF priekšvēlēšanu gaitā konstatētajiem pārkāpumiem

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sintija Zandersone/LETA

Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidenta amata kandidāts Kaspars Gorkšs otrdien, 24. aprīlī, rīkos preses konferenci, kurā iepazīstinās ar starptautiskajām futbola institūcijām iesniegtajiem dokumentiem, kas ir saistīti ar dažādiem priekšvēlēšanu gaitā veiktajiem pārkāpumiem, portālu TVNET informēja Gorkšs.

Tikšanās laikā Gorkšs un viņa komanda informēs par LFF priekšvēlēšanu gaitu, dalīsies savā pieredzē un novērojumos, kā arī iepazīstinās ar starptautiskajām futbola institūcijām iesniegtajiem dokumentiem, kas ir saistīti ar dažādiem priekšvēlēšanu gaitā veiktajiem pārkāpumiem.

Preses konferencē, kuras sākums paredzēts otrdien plkst. 14, piedalīsies LFF prezidenta amata kandidāts Gorkšs, zvērināts advokāts Ivo Klotiņš, kā arī futbola kluba «Liepāja»/«Mogo» prezidents Māris Verpakovskis, kurš ir arī LFF valdes loceklis.

LFF prezidenta vēlēšanas notiks piektdien, 27. aprīlī. Tajās startēs trīs kandidāti - Gorkšs, Krišjānis Kļaviņš un Vadims Ļašenko, kuru bukmeikeri uzskata par favorītu.

Jau vēstīts, ka Ļašenko dienu pirms LFF kongresa, kurā tiks vēlēta valsts futbola jaunā galva, rīkos diskusiju «Futbola sarunas», kurās piedalīsies vairāki LFF darbinieki un biedri.

«Latvijas Futbola federācijai būtu jārīkojas, lai šādas lietas nenotiktu, bet tā vietā federācijas darbinieki un amatpersonas pat piedalās. Vai tiešām vēl ir nepieciešamas diskusijas par izmaiņu nepieciešamību? Pirmkārt, tā ir klaja necieņas izrādīšana un mēģinājums manipulēt ar vēlētāju viedokli. Ļašenko pasākuma rīkošanas laiks, izvēlētā publika un metodes acīmredzami nav nejaušas. Tieši kongresa priekšvakarā, piedaloties lielai daļai LFF «vecās gvardes»...» savas vēlēšanu kampaņas «Facebook» lapā «Futbola Federācijas Kapteinis» raksta Gorkšs.

«Otrkārt, kandidāts jau pašos pamatos sāk pārkāpt UEFA regulas. Ceru, ka arī katram LFF biedram šis liks apdomāties un izdarīt pareizu izvēli starp palikšanu korumpētā sistēmā vai to mainīt,» piebilda Gorkšs.

Līdzšinējais LFF prezidents Guntis Indriksons 27. aprīlī noliks savas pilnvaras, organizācijas kongresā biedriem izvēloties jaunu vadītāju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu