Kādreizējais Anglijas izlases aizsargs Ferdinands nesaņem boksera licenci

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Savulaik Anglijas futbola komandā Mančestras «United» spēlējušais aizsargs Rio Ferdinands nav saņēmis boksera licenci.

Ferdinands iepriekš bija pieteicies profesionāla boksera licencei Lielbritānijas Boksa kontroles padomē, taču viņa pieteikums nemaz netika izskatīts.

«Kopš pagājušā gada decembra, kad paziņoju, kad vēlos kļūt par bokseris, trenējos četras līdz piecas reizes nedēļā, tāpēc ir smagi jau tagad kārt boksa cimdus uz nagliņas,» pauda Ferdinands.

«Nekad neesmu juties mentāli un fiziski labāk, tomēr Lielbritānijas boksa kontroles padome izlēmusi manu pieteikumu pat neizskatīt,» stāstīja Ferdinands. «Esmu vīlies par šādu lēmumu.»

Ferdinands izteicās, ka bokss ir fiziski grūts un bīstams sporta veids. «Vēlējos cilvēkiem pierādīt, ka tiekties pēc mērķa un to sasniegt nav nekas slikts. Ir svarīgi atdot no sevis visu, lai sasniegtu mērķi, taču dažkārt lietas nenotiek tā kā gribētos.»

Pašlaik 39 gadus vecais Ferdinands karjeru, kurā spožākās sezonas aizvadīja Mančestras «United» rindās, noslēdza 2015.gada maijā. Savukārt vēlāk viņš piedalījās bukmeikeru kompānijas «Betfair» projektā, trenējoties ar kādreizējo bokseri Ričiju Vodhalu, kurš 1988.gadā izcīnīja bronzu olimpiskajās spēlēs.

Ferdinands Mančestras «United» klubam 2002.gada no Līdsas «United» pievienojās par 30 miljoniem mārciņu, tobrīd kļūstot par pasaules dārgāko aizsargu. Viņš šajā vienībā spēlēja līdz 2014.gadam, bet karjeru noslēdza pēc gada Londonas «Queens Park Rangers» rindās.

Kopā ar «United» komandu viņš sešas reizes kļuvis par Anglijas čempionu un reizi triumfēja UEFA Čempionu līgā.

Anglijas izlasē Ferdinands aizvadīja 81 spēli, kuru laikā guva trīs vārtus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu