«Barcelona» un «Real» aizraujošā «El Clasico» duelī cīnās neizšķirti

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Aizvadot aizraujošo tā saukto «El Clasico» maču, «Barcelona» svētdien savā laukumā Spānijas futbola čempionāta mačā nospēlēja 2:2 (1:1) ar savu principiālo pretinieci Madrides «Real».

Līdz ar to šosezon 35 spēlēs, kas aizvadītas Spānijas čempionātā, «Barcelona» nav piedzīvojusi nevienu zaudējumu. Tā var kļūt par pirmo komandu vēsturē, kas visas sezonas gaitā vietējās meistarsacīkstēs nav izjutusi neveiksmes rūgtumu.

Šī mača rezultātu jau desmitajā minūtē atklāja «Barcelona» uzbrucējs Luiss Svaress, pretuzbrukumā izmantojot partnera centrējumu uz laukuma vidu. Tiesa, neizšķirta panākšanai «Real» bija nepieciešamas tikai četras minūtes, kad pēc teicamas saspēles viesu soda laukumā vārtus guva Madrides komandas zvaigzne Krištianu Ronaldu.

Abu vienību duelis bija arī emocijām bagāts, turklāt pirmā puslaika kompensācijas laikā sarkano kartīti par nesportisku uzvedību saņēma «Barcelona» pussargs Serdži Roberto.

Līdz ar to Barselonas vienība visu otro puslaiku aizvadīja mazākumā, bet 52.minūtē kārtējo meistarstiķi paveica šī komandas uzbrucējs Lionels Mesi, kurš apspēlējot divus «Real» aizsargus, izvirzīja mājiniekus vadībā. Madrides klubs gan nepadevās, un 72.minūtē ar lielisku sitienu vārtu devītniekā izcēlās velsietis Gerets Beils, viesiem panākot neizšķirtu 2:2.

Ar šādu rezultātu mačs arī noslēdzās.

Pirms tam svētdien zaudējumu cieta Madrides «Atletico», kas savā laukumā ar 0:2 piekāpās Barselonas «Espanyol».

Pie uzvarām šajā nedēļas nogalē netika neviena no pirmā piecinieka komandām, jo sestdien «Valencia» ar 0:1 (0:0) piekāpās «Villarreal», bet Seviljas «Real Betis» ar 0:2 (0:0) visos arī atzina Bilbao «Athletic» pārākumu.

Spānijas čempionāta kopvērtējumā jau čempiones titulu nodrošinājušajai «Barcelona» ir 87 punkti 35 spēlēs, bet tai ar 75 punktiem 36 mačos seko «Atletico». Trešā ar 72 punktiem 35 cīņās ir «Real», kam ar 67 punktiem 36 spēlēs seko «Valencia», bet pirmo piecinieku ar 59 punktiem noslēdz «Real Betis».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu