Neimars atzīts par Francijas augstākās līgas sezonas labāko futbolistu

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Francijas futbola augstākās līgas komandas Parīzes «Saint-Germain» zvaigzne Neimars atzīts par turnīra labāko spēlētāju aizvadītajā sezonā.

Neimars tika nosaukts par labāko spēlētāju, neskatoties uz to, ka viņš pēdējos trīs mēnešos savainojuma dēļ laukumā neizgāja ne reizi.

Uz labākā spēlētāja balvu pretendēja arī tādi spēlētāji kā Edinsons Kavani un Kilians Mbapē no PSG, kā arī Floriāns Tovēns no Marseļas «Olympique».

Mbapē gan tika atzīts par līgas labāko jauno spēlētāju.

Brazīlijas izlases spēlētājs Neimars savā debijas sezonā Francijā aizvadīja 20 spēles, gūstot 19 vārtus, taču vēlāk iedzīvojās pēdas savainojumā, kā dēļ viņam bija jāizlaiž atlikusī sezona.

«Esmu ļoti apmierināts ar aizvadīto sezonu. Ir gods saņemt šo balvu, kuru es nekad nebūtu ieguvis bez savu komandas biedru palīdzības,» noteica 26 gadus vecais Neimars.

Savukārt runāt par savu nākotni PSG komandā Neimārs atteicās. «Katru reizi, kad tuvojas pāreju logs, runājam par šīm lietām. Šobrīd es nevēlos izteikties. Visi zina, kādēļ ierados šeit un kas ir mani mērķi. Pašlaik vēlos koncentrēties Pasaules kausam, nevis runāt par pārejām,» skaidroja Neimars.

PSG prezidents Nasers Al-Helaifi pauda, ka ir par 2000% drošs, ka Neimars starpsezonā nepametīs Francijas komandu, noraidot baumas par viņa iespējamo pievienošanos Spānijas komandai Madrides «Real».

PSG pagājušajā vasarā no Spānijas vienības «Barcelona» par 222 miljoniem eiro iegādājās brazīliešu superzvaigzni Neimaru, kā arī no «Monaco» nolīga Kiljanu Mbapē. Neskatoties uz iespaidīgo uzbrukuma līniju, PSG neattaisnoja naudīgo īpašnieku cerības uz augstu rezultātu UEFA Čempionu līgā, jo izstājās jau astotdaļfinālā, divu maču summā zaudējot «Real» ar 2:5.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu