Gvardiola līdz 2021.gadam pagarinājis līgumu ar Mančestras «City»

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Spāņu speciālists Žuzeps Gvardiola līdz 2021.gadam pagarinājis līgumu ar Anglijas čempioni futbolā Mančestras «City».

«Esmu tik priecīgs, ka varu pagarināt līgumu ar Mančestras «City«. Ir patīkami šeit strādāt,» norādīja 47 gadus vecais Gvardiola, kurš šī Anglijas kluba stūri pārņēma 2016.gadā.

Vēl pirmajā sezonā Gvardiolam ar Mančestras «City» neizdevās triumfēt Anglijas premjerlīgā, tomēr šogad tas izdevās, turklāt tā pārspēja sezonā gūto punktu rekordu un kļuva par pirmo vienību, kas spējusi izcīnīt vismaz 100 punktu.

Tāpat Mančestras klubs ieguva Anglijas līgas kausu, kamēr UEFA Čempionu līgā piedzīvoja neveiksmi ceturtdaļfinālā pret citu šīs valsts vienību «Liverpool».

Pirms kļūšanas par Mančestras «City» galveno treneri Gvardiola trīs sezonas vadīja Vācijas flagmani Minhenes «Bayern», bet vēl pirms tam ar lieliem panākumiem bija arī Spānijas komandas «Barcelona» stūrmanis.

Savulaik ar «Barcelona» klubu Gvardiola izcīnīja 14 titulus četros gados, kamēr ar «Bayern» trīs gados tās bija septiņas trofejas. Savukārt ar Mančestras «City» pagaidām uzvaras gūtas divos turnīros.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu