Mesi: «Barcelona» pievienojas labākie futbolisti, tāds ir arī Grīzmans

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/AFP/LETA/TVNET kolāža

Spānijas kluba Madrides «Atletico» un Francijas izlases uzbrucējs Antuāns Grīzmans ir viens no labākajiem futbolistiem, atzīst titulētais «Barcelona» komandas līderis argentīnietis Lionels Mesi.

Jau ilgāku laiku ārzemju medijos tiek spekulēts, ka 27 gadus vecais Grīzmans par aptuveni 100 miljoniem eiro lielu līguma izpirkuma maksu varētu pārcelties no «Atletico» uz «Barcelona».

«Protams, man patīk Grīzmans. Viņš šobrīd ir viens no labākajiem futbolistiem pasaulē. Tomēr nezinu, vai viņš pievienosies mums vai ne,»

spāņu medijos Mesi teikto citē ESPN.

«Mēs [«Barcelona» klubs] esam pieraduši, ka mums pievienojas paši labākie, un tāds ir arī Grīzmans,»

norādīja Mesi, kurš piekto reizi karjerā ieguvis «Zelta futbola zābaku», kas pienākas Eiropas nacionālo čempionātu labākajam vārtu guvējam.

«Atletico» svētdien aizvadīja Spānijas čempionāta sezonas pēdējo maču. Spēlējot savā laukumā, Madrides klubs cīnījās neizšķirti 2-2 pret «Eibar». Grīzmans laukumā nāca uz maiņu otrajā puslaikā, taču daļa «Atletico» līdzjutēju viņu izsvilpa.

Uz šo notikumu reaģēja «Atletico» aizsargs Djego Godins, kurš mudināja komandas līdzjutējus atbalstīt Grīzmanu, kurš šosezon Madrides kluba labā kopumā visos turnīros 49 mačos guva 29 vārtus un izdarīja 15 rezultatīvas piespēles.

«Atletico» komandai šī bija samērā laba sezona, jo izdevās triumfēt UEFA Eiropas līgā, kā arī Spānijas čempionātā apsteigt principiālo pretinieci Madrides «Real», finišējot otrajā vietā aiz «Barcelona».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu