Klops: «Liverpool» klubā sudraba medaļas pie sienas neviens nekarina

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Anglijas premjerlīgas futbola klubā «Liverpool» sudraba medaļas pie sienas neviens nekarina, pirms sestdien gaidāmā UEFA Čempionu līgas fināla sacīja šīs vienības galvenais treneris Jirgens Klops.

«Liverpool» sestdien Ukrainas galvaspilsētā Kijevā aizvadīs UEFA Čempionu līgas finālu pret Spānijas grandu Madrides «Real», kas no pēdējiem četriem gadiem šajā turnīrā uzvarējis trīs reizes.

«Mūsu treniņlaukuma bāzē neviens sudraba medaļas pie sienas nekarina. Mums finālā ir jāpaveic savs darbs. Ir jauki tikt līdz finālam, bet uzvarēt tajā ir vēl jaukāk,» pirms sestdien gaidāmā dueļa izteicās Klops. «Ja kaut kas tev ir svarīgs, esi gatavs ciest. Tāda ir dzīve.»

Savas karjeras laikā Klops ir cietis zaudējumus pēdējos piecos turnīru finālos.

«Ja gribi garantijas, nesasniedz finālu, paliec mājās un atpūties,» izteicās Klops.

Vācu speciālista neveiksmju cikls finālos sākās 2013.gadā, kad viņš, vadot dzimtenes klubu Dortmundes «Borussia», UEFA Čempionu līgas finālā piekāpās citai šīs valsts komandai Minhenes «Bayern». Pēcāk viņš zaudēja divos Vācijas kausa finālos, bet pēc kļūšanas par «Liverpool» galveno treneri tika piedzīvotas neveiksmes Anglijas Līgas kausa un UEFA Eiropas līgas finālos.

«Eiropas līgas finālā pirms diviem gadiem mums nepaveicās, jo otrajā puslaikā fiziskā sagatavotība nebija līmenī. Šoreiz UEFA Čempionu līgas finālā ar to viss būs kārtībā,» uzskata Klops.

Madrides klubs par spēcīgāko klubu Eiropā kļuvis 12 reižu, kamēr «Liverpool» šādas trofejas ir piecas, no kurām pēdējā iegūta 2005.gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu