Ronaldinju noliedz, ka viņš gatavotos precēt divas sievietes

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Brazīlijas futbola zvaigzne Ronaldinju noliedzis ārzemju medijos izplatīto informāciju, ka viņš augustā grasītos precēt abas savas draudzenes.

Pašlaik 38 gadus vecais Ronaldinju ar abām dāmām kopš decembra dzīvojot kopā 5 miljonus sterliņu mārciņu (5,72 miljoni eiro) vērtajā villā Brazīlijas pilsētā Riodežaneiro, vēsta «Daily Mirror».

Ronaldinju ar Priscillu Koelju (Priscilla Coelho) esot sācis satikties 2016. gadā, taču ar Beatrisi Souzu (Beatriz Souza) viņam attiecības bija jau pirms tam un joprojām turpinās.

«Visa pasaule man zvana,» intervijā «SporTV» sacīja Ronaldinju. «Es netaisos precēties, tie ir lielākie meli,» piebilda brazīlietis, kurš šā gada sākumā pielika punktu futbolista karjerai.

2004. un 2005. gadā Ronaldinju tika atzīts par gada labāko futbolistu pasaulē.

Ronaldinju karjeru sāka Brazīlijas klubā «Gremio», bet 2001. gadā pārcēlās uz Francijas komandu Parīzes «Saint-Germain». 2003. gadā viņš pievienojās «Barcelona» komandai, bet 2008. gadā pārgāja uz «AC Milan» vienību Itālijā.

Kopš 2011. gada Ronaldinju spēlēja Brazīlijas klubos, atskaitot 2014./15. gada sezonu, kad viņš pārstāvēja Meksikas komandu «Querétaro».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu