Ronaldu: Bija ļoti patīkami būt «Real» komandā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Portugāles futbolists Krištianu Ronaldu, kurš sestdien trešo gadu pēc kārtas uzvarēja UEFA Čempionu līgā ar Spānijas klubu Madrides «Real», pēc mača deva mājienu, ka viņš šajā komandā varbūt aizvadījis jau savu pēdējo maču.

«Real» sestdien Ukrainas galvaspilsētā Kijevā ar rezultātu 3:1 pārspēja Anglijas premjerlīgas klubu «Liverpool», trešo gadu pēc kārtas izcīnot UEFA Čempionu līgas kausu.

«Bija ļoti patīkami būt Madrides «Real» komandā,» pēc mača intervijā «beIN SPORTS» sacīja Ronaldu. «Tuvāko dienu laikā sniegšu atbildi faniem, kas vienmēr mani atbalstījuši,» turpināja futbolists.

Nedaudz vēlāk jau citā intervijā Ronaldu izvairījās no tiešas atbildes uz jautājumu, vai viņš tiešām šovasar atstās «Real» komandu, kuru viņš pārstāv kopš 2009. gada.

«Spēlētāju nākotne šobrīd nav svarīga,» intervijā «Antena 3» sacīja Ronaldu, norādot uz to, ka patlaban ir laiks svinībām. «Vēlāk es grasos atpūsties, bet tad pievienoties [Portugāles] valstsvienībai.»

Ronaldu šovasar Eiropas čempiones Portugāles izlases sastāvā piedalīsies Krievijā gaidāmajā Pasaules kausa izcīņā, kas sāksies jau 14. jūnijā. B apakšgrupā pretī stāsies Irāna, Maroka un Spānija.

Pašlaik 33 gadus vecais Ronaldu klubu sezonu noslēdza kā UEFA Čempionu līgas sezonas labākais vārtu guvējs ar 15 precīziem sitieniem. Viņš ir arī šī turnīra visu laiku rezultatīvākais spēlētājs ar 120 gūtiem vārtiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu