Beils: Man ir jāspēlē katru nedēļu, tāpēc runāšu ar savu aģentu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Velsas futbolists Gerets Beils, kurš sestdien guva divus vārtus Spānijas kluba Madrides «Real» labā UEFA Čempionu līgas finālā, paudis neapmierinātību par savu lomu komandā.

«Real» sestdien Ukrainas galvaspilsētā Kijevā ar rezultātu 3:1 pārspēja Anglijas premjerlīgas klubu «Liverpool», trešo gadu pēc kārtas triumfējot UEFA Čempionu līgā.

Beils laukumā nāca uz maiņu mača 61. minūtē, bet jau 3 minūtes vēlāk viņš guva skaistus vārtus - tā saucamajā «šķērītē». Savukārt 83. minūtē pēc vācu vārtsarga Lorisa Kariusa kļūdas Beils panāca 3:1.

Pēc mača Beilam tika vaicāts, vai viņš paliks «Real» komandā. «Es nezinu. Man ir jāspēlē katru nedēļu, tāpēc runāšu ar savu aģentu,» velsiešu futbolista teikto citē laikraksts «Marca».

Pašlaik 28 gadus vecais Beils, kuru «Real» iegādājās 2013. gadā par aptuveni 100 miljoniem eiro no Anglijas kluba Totenhemas «Hotspur», pēdējā laikā nav ieguvis vēlamo uzticību galvenā trenera Zinedina Zidāna acīs.

«Varbūt palikšu [»Real» komandā], varbūt nē,» sacīja Beils. «Tā bija vilšanās, jo es jutu, ka man bija jāspēlē sākumsastāvā. Spēlēju labi, bet es arī apzinos, ka komanda ir viss sastāvs, nevis tikai 11 spēlētāji.»

Sezonas laikā jau vairākkārt baumots, ka Beils šovasar varētu atstāt «Real» komandu, ar kuru viņam ir līgums līdz 2022. gadam. Tiek vēstīts, ka Beils varētu pārcelties uz Vācijas klubu Minhenes «Bayern» vai Anglijas vienību Mančestras «United».

Beilam vasarā būs daudz laika atpūtai, jo Velsas izlase nav kvalificējusies Krievijā gaidāmajai Pasaules kausa izcīņai, kas sāksies jau 14. jūnijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu