Zidāns: Ronaldu jāpaliek «Real»; ar Beilu situācija ir sarežģīta

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Portugāles futbolistam Krištianu Ronaldu ir jāpaliek Spānijas klubā Madrides «Real», bet ar velsieti Geretu Beilu situācija ir sarežģīta, pēc triumfa UEFA Čempionu līgā atzinis komandas galvenais treneris Zinedins Zidāns.

«Real» sestdien Ukrainas galvaspilsētā Kijevā ar rezultātu 3:1 pārspēja Anglijas premjerlīgas klubu «Liverpool», trešo gadu pēc kārtas izcīnot UEFA Čempionu līgas kausu.

Pēc mača Ronaldu izteicās, ka bijis patīkami pārstāvēt «Real» komandu, liekot noprast, ka šī bijusi viņa pēdējā sezona Madrides klubā, kurā viņš spēlē kopš 2009. gada.

«Krištianu Ronaldu ir jāpaliek Madrides «Real» komandā. Domāju, ka viņš ir «Real» spēlētājs, un nav iespējams aprakstīt, ko viņš paveicis savā karjerā,» Zidāna teikto citē laikraksts «Marca».

Kaut arī finālmačā Ronaldu neguva vārtus, 33 gadus vecais portugālis klubu sezonu noslēdza kā UEFA Čempionu līgas labākais snaiperis ar 15 precīziem sitieniem. Viņš ir arī šī turnīra visu laiku rezultatīvākais spēlētājs ar 120 gūtiem vārtiem.

Savukārt finālmačā par varoni kļuva Beils, kurš laukumā nāca uz maiņu 61. minūtē, bet jau 3 minūtes vēlāk guva skaistus vārtus - tā saucamajā «šķērītē». 83. minūtē pēc vācu vārtsarga Lorisa Kariusa kļūdas Beils panāca rezultātu 3:1.

«Viņa [Beila] situācija ir nedaudz sarežģīta. Katram ir savas intereses, sava nākotne, ko apdomāt. Šī ir komanda, un nekas nemainīsies. Es vienmēr cenšos visu pēc iespējas labāk darīt komandas interesēs,» sacīja Zidāns.

Beils pēc finālmača pauda neapmierinātību, ka viņš netika iekļauts sākumsastāvā. Tāpat futbolists norādīja, ka viņš veiks pārrunas ar savu aģentu, jo šobrīd viņu neapmierina spēles laiks «Real» komandā.

«Dažkārt spēlētāji ir pelnījuši vairāk spēles laika laukumā, un es saprotu spēlētājus, kuri grib spēlēt vairāk. Viņš [Beils] šovakar deva savu ieguldījumu laukumā, tāpēc ir dabiski, ka viņš grib vairāk spēles laika,» piebilda Zidāns.
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu