Klops: Salāha savainojums ir nopietns

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Anglijas futbola kluba «Liverpool» vācu treneris Jirgens Klops izteicies, ka komandas līdera Mohameda Salāha gūtais savainojums UEFA Čempionu līgas finālspēlē pret spāņu komandu Madrides «Real» ir nopietns.

25 gadus vecais ēģiptiešu spīdeklis Salāhs sestdien UEFA Čempionu līgas finālspēlē Kijevā pirmajā puslaikā guva pleca savainojumu, kā dēļ viņš spēli vairs nevarēja turpināt.

Zaudējot komandas līderi, «Liverpool» piedzīvoja neveiksmi ar rezultātu 1:3. Mača gaitā divas rupjas kļūdas pieļāva vārtsargs Loriss Kariuss, bet vienu no vārtiem Liverpūles klubs zaudēja pēc skaista Gereta Beila sitiena. Tikmēr vienīgos vārtus zaudētāju komandas labā guva senegālietis Sadio Manē.

«Tā ir nopietna trauma,» pēc mača sacīja Klops. «Viņam slimnīcā tika veikts rentgens un Salāham ir atslēga kaula vai pleca savainojums. Pašreizējā situācija nav pozitīva.»

Spēles laikā kontaktā ar «Real» kapteini Serhio Ramosu Salāhs sāpīgi nokrita uz pleca un maču vairs nevarēja turpināt. Savukārt pēc spēles Salāhs pārvietojās ar rokas atbalstu, lai tā atrastos stabilā pozīcijā un devās garām žurnālistiem, nesniedzot komentārus.

«Protams, tas bija spēles izšķirošais moments. Zinu, ka to sakot, es izklausos pēc cilvēka, kurš nemāk zaudēt, bet pēc mūsu domām tas bija skarbs pārkāpums - gluži kā cīņas sportā. Spēlētāji par to bija šokā,» sacīja Klops.

«Gribējām visu, bet ieguvām neko. Mēs zaudējām svarīgu spēlētāju, un Ēģiptes izlase, iespējams, zaudēja savu līderi Pasaules kausam,» stāstīja Klops. «Šobrīd kopējā aina nav pārāk laba.»

«Real» komanda par Eiropas klubu labāko komandu kļuvusi 13 reizes, tostarp iepriekšējos divos gados, kad attiecīgi tika uzveiktas Madrides «Atletico» un Turīnas «Juventus» komandas. Tāpat «Real» kausu izcīnīja 2014.gadā.

Tikmēr «Liverpool» Eiropas klubu nozīmīgākajā turnīrā uzvarējusi piecas reizes, no tām pēdējo titulu gūstot 2005.gadā, kad liverpūlieši pret «AC Milan» komandu atspēlējās no 0:3, pēc tam triumfējot «pendelēs».

Šī ir pirmā reize, kad UEFA Čempionu līgas fināls notika Ukrainā, kura 2012.gadā kopā ar Poliju rīkoja Eiropas čempionāta finālturnīru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu