«Spartak Stadium»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pasaules kausa (PK) izcīņa futbolā, kas notiks no 14. jūnija līdz 15. jūlijam, risināsies 11 Krievijas pilsētās, 12 stadionos. «Spartak Stadium» ir viens no diviem turnīra stadioniem, kas atrodas Maskavā.

Maskava

Iedzīvotāji - aptuveni 12,3 miljoni.

Stadiona ietilpība - 45 000 skatītāji.

Pasaules kausa izcīņā «Spartak Stadium» paredzētas 4 spēles grupu turnīrā - Argentīna pret Islandi, Polija pret Senegālu, Beļģija pret Tunisiju un Serbija pret Brazīliju. Šajā stadionā notiks arī viens astotdaļfināla mačs.

Maskavas «Spartak» ir viens no populārākajiem futbola klubiem Krievijā, dibināts jau 1922. gadā. Tomēr līdz šim tam nav bijis savs stadions. 2010. gadā sākās «Spartak Stadium» būvniecība, bet pirmā spēle šajā arēnā notiks 2014. gada 5. septembrī, kad «Spartak» cīnījās neizšķirti 1:1 pret Serbijas klubu Belgradas «Red Star». Savukārt pērn «Spartak Stadium» bija viena no 4 norises vietām arī FIFA Konfederāciju kausa spēlēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu