Ronaldo: Ir pienācis laiks Brazīlijai izcīnīt Pasaules kausu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kirill Kallinikov / Sputnik

Futbola leģenda Ronaldo uzskata, ka Brazīlijai ir pienācis laiks izcīnīt Pasaules kausu, intervijā goal.com izteicās bijušais futbolists.

«Protams, mana favorīte ir Brazīlija, taču nesaku to tikai tāpēc, ka esmu brazīlietis. Uzskatu, ka viņi rāda patiešām labu sniegumu,» atzina Ronaldo.

Pie favorītēm tika minētas arī Spānija un Vācija, kuras vienmēr rāda labu sniegumu un ir gatavas sasniegt lielus panākumus. Taču Ronaldo atzina, ka Pasaules kauss ir ļoti sarežģīts turnīrs, tādēļ ne vienmēr favorītiem izdodas attaisnot cerības.

Francija esot jauna komanda, kas varētu arī traucēt sasniegt lielus panākumus, uzskata Ronaldo. Taču noteikti viņi ir jāmin arī pie favorītiem.

Finālturnīrā piedalīsies daudz labu komandu, taču Ronaldo atbalstīs Brazīliju.

«Ļoti ceru, ka Brazīlija uzvarēs, jo ir pagājis ilgs laiks kopš pēdējā triumfa 2002. gadā. Uzskatu, ka Brazīlijai ir laiks uzvarēt,» atzina Ronaldo.

41 gadu vecais Ronaldo savulaik palīdzēja Brazīlijas izlasei izcīnīt 2002. gada Pasaules kausu. Kopumā izlases kreklā aizvadījis 98 spēles, kuru laikā guvis 62 vārtus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu