Ferdinads: Nedrīkst norakstīt Portugāles izlasi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Bijušais Anglijas izlases futbolists Rio Ferdinands uzskata, ka Portugāles izredzes izcīnīt titulu ir mazas, taču komandu nedrīkst norakstīt, jo viņu sastāvā spēlē Krištianu Ronaldu, intervijā portālam Goal izteicies Ferdinands.

Ferdinands, kurš kopā ar Ronaldu nospēlēja 6 sezonas, pārstāvot Mančestras «United» komandu, atzina, ka Portugāles izlases uzvara 2016. gada Eiropas čempionātā bija neliels pārsteigums.

«Komanda uzvarēja Eiropas čempionātā, taču tur nepiedalījās vairākas stipras komandas un futbola zvaigznes,» atzina Ferdinands.

Bijušais Anglijas izlases aizsargs uzskata, ka viens pats Ronaldu var paveikt daudz, jo viņš esot kā talismans gan izlases līdzjutējiem, gan futbolistiem. 33 gadus vecais Ronaldu piedalīsies jau savā ceturtajā Pasaules kausa finālturnīrā.

«Kad komandā ir Ronaldu, tad vienmēr pastāv iespēja kaut ko sasniegt, jo viņš ir tik labs. Viņš ir pārspējis jau tādas Portugāles leģendas kā Luišs Figu un Eisebiu. Viņi bija lieliski spēlētāji, taču Ronaldu ir klasi augstāks spēlētājs,» sacīja Ferdinands.

Pats Ronaldu atzinis, ka ļoti svarīga būs turnīra pirmā spēle pret Spānijas izlasi, jo sākt čempionātu ar zaudējumu nav patīkami. Portugālis arī ir pārliecināts, ka komanda ir gatava finālturnīram, kā arī vēl ir vieta progresam, lai savu labāko sniegumu demonstrētu izslēgšanas spēlēs.

«Uzvarēt Pasaules kausu būtu kā sapņa piepildījums, taču, lai to sasniegtu, mums ir jāspēlē kā vienotai komandai, lai parādītu tādu pašu sniegumu kā 2016. gada Eiropas čempionātā,» atzina Ronaldu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu