Neimars: Neesmu vērts 222 miljonus eiro

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Brazīlijas izlases zvaigzne Neimars uzskata, ka pārāk liela uzmanība tiek pievērsta viņa rekorda darījumam ar Parīzes klubu «Saint - Germain», kā arī atzina, ka nav tik lielas summas vērts, intervijā Spox atzinis futbolists.

«Nelepojos ar transfēra summu, kā arī ar faktu, ka esmu dārgākais futbolists pasaulē. Tā ir tikai nauda, es personīgi būtu maksājis mazāk par sevi,» atzina Neimars.

Brazīlijas izlases futbolists kļuva par pasaules dārgāko futbolistu, kad Parīzes klubs izpirka viņu no Spānijas granda «Barcelona». Šajā sezonā Neimars Francijas čempionātā aizvadīja 20 spēles, kuru laikā guva 19 vārtus.

26 gadus vecais futbolists arī atzina, ka katru dienu ir smagi strādājis, lai nokļūtu tur, kur ir tagad. Bērnībā Neimars esot sapņojis, ka tiek uzaicināts uz Brazīlijas izlasi un spēlē Eiropā. «Par to domāju katru dienu, nekas cits mani tajā brīdī neinteresēja,» sacīja Neimars.

«Esmu lepns par to, ko esmu sasniedzis. Lepns, ka esmu sasniedzis savu bērnības sapni. Tāpēc uzskatu, ka transfēra summa neparāda to, cik patiesībā labs vai slikts ir spēlētājs. Smagais darbs un spēle laukumā to parāda,» izteicās Neimars.

Brazīlijas izlase savu pirmo spēli finālturnīrā aizvadīs 17.jūnijā, tiekoties ar Šveices futbolistiem. Vēl grupu turnīrā būs jāaizvada spēles ar Kostarikas un Serbijas vienībām. Brazīlijas futbola izlase tiek minēta pie galvenajām favorītēm uz Pasaules kausa izcīnīšanu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu