Beļģijas futbola zvaigzne Azārs interviju sniedz Porziņģa kreklā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Beļģijas futbola izlases un Anglijas premjerlīgas kluba Londonas «Chelsea» zvaigzne Edens Azārs ir Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas «Knicks» fans. Gatavojoties startam Pasaules kausa izcīņā, Azārs medijiem interviju sniedzis, tērpies Latvijas basketbolista Kristapa Porziņģa kreklā.

Beļģijas izlase Pasaules kausa izcīņu sāks pirmdien, 18. jūnijā, Krievijas pilsētā Sočos spēkojoties ar Panamas valstsvienību. G apakšgrupas turpinājumā beļģi cīnīsies pret Tunisiju (23. jūnijā) un futbola dzimteni Angliju (28. jūnijā).

Gatavojoties gaidāmajiem mačiem, viens no Beļģijas valstsvienības līderiem Azārs interviju medijiem sniedzis, tērpies kreklā, uz kura attēlots «Knicks» spēļu formas tērps ar 6. numuru un Poriziņģa uzvārdu.

Šī gan nav pirmā reize, kad Azārs tērpies Porziņģa kreklā, jo arī pērn Ziemassvētkos viņš sociālajos tīklos bija publicējis bildi, kurā redzams ar latviešu basketbolista kreklu mugurā.

Azārs šosezon «Chelsea» rindās aizvadīja 52 spēles, guva 17 vārtus un veica 13 rezultatīvas piespēles. Savukārt Beļģijas valstsvienības rindās 27 gadus vecais uzbrūkošais pussargs karjeras laikā 86 mačos guvis 22 vārtus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu