Ēģiptes izlases treneris: Salāhs ir gandrīz 100% gatavs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Ēģiptes futbola zvaigzne Mohameds Salāhs ir gandrīz 100% gatavs piedalīties pirmajā valstsvienības spēlē Pasaules kausa finālturnīrā futbolā, ceturtdien atklājis Ēģiptes izlases galvenais treneris Ektors Kupers.

Ēģiptiešu superzvaigzne Salāhs kopš 26.maija ārstējis pleca savainojumu, ko guva UEFA Čempionu līgas finālā pret Spānijas grandu Madrides «Real».

Preses konferencē pirms sacensību sākuma ēģiptiešu galvenais treneris Kupers izteicies, ka Salāhs ir teju pilnīgi gatavs doties laukumā izlases pirmajā spēlē pret Urugvaju, kas risināsies piektdien.

Savukārt trešdien Salāhs Ēģiptes izlases bāzes vietā Groznijā aizvadīja pirmo treniņu kopš traumas gūšanas.

Pasaules kausa turpinājumā Ēģipte 19.jūnijā spēlēs ar mājinieci Krieviju, kamēr 25.jūnijā gaidāms duelis pret Saūda Arābiju. Vēl 30.maijā komandas pārstāvji izteicās, ka uzbrucēja atveseļošanās neprasīšot vairāk par trim nedēļām.

Salāhs nupat aizvadītajā sezonā bija neapstrīdams «Liverpool» līderis, jo visu turnīru ietvaros iesita 44 vārtus. Viņš tiek uzskatīts par vienu no pretendentiem uz šā gada labākā futbolista balvu, konkurējot ar tādiem spēlētājiem kā Lionels Mesi, Krištianu Ronaldu un Neimars.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu