«Bayern» paziņo, ka Boatengs drīkst pamest klubu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Vācijas futbola granda Minhenes «Bayern» centra aizsargs Žeroms Boatengs drīkst atstāt vienību, paziņojis pats klubs.

Īsi pirms Vācijas izlases pirmās spēles Pasaules kausa izcīņā «Bayern» pavēstījusi, ka komandas pēdējo gadu aizsardzības līderis Boatengs drīkst pamest komandu, par ko pats futbolists ir neizpratnē.

«Nezinu, kādēļ paziņojums nāca klajā tieši šajā brīdī,» noteica Boatengs. «Šobrīd risinās Pasaules kauss un esam kopā ar komandu - tas ir vienīgais, uz ko šobrīd koncentrējos.»

Boatengs izteicies, ka šajā situācijā viņš neko nevar mainīt un Pasaules kausā centīsies rādīt labāko sniegumu. «Vēlos Pasaules kausa izcīņā palīdzēt Vācijas izlasei spēlēt veiksmīgi.»

Savukārt «Bayern» vadītājs Karls Haincs Rumenige sacīja, ka Boatengs un viņa aģents jau iepriekš izteica vēlmi komandu pamest.

Pašlaik 29 gadus vecais Boatengs ir iekļauts Vācijas izlases sastāvā, taču pirms tam viņš bija iedzīvojies savainojumā, kas viņam lika izlaist daļu aizvadītās sezonas, kurā viņš nospēlēja 31 spēli, visos turnīros kopā ņemot.

Boatengam līgums ar «Bayern» ir spēkā vēl līdz 2021.gadam, un Rumenige ir pārliecināts, ka viņa pārejas maksa būs liela.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu