Neimars: Es noteikti ļoti vēlos, lai spēle pret vāciešiem risinātos vēlreiz

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Brazīlijas futbola izlase Vācijas valstsvienībai iepriekšējā Pasaules kausā nezaudētu ar tik graujošu rezultātu, ja tai palīdzētu vienības līderis Neimars, pārliecināts ir pats futbolists.

Pirms četriem gadiem Pasaules kausa izcīņā Brazīlijā sacensību rīkotāja pusfināla spēlē ar rezultātu 1:7 piedzīvoja apkaunojošu zaudējumu Vācijai.

Neimars šajā spēlē nepiedalījās, jo iepriekš mačā pret Kolumbiju viņš guva muguras traumu.

«Es noteikti ļoti vēlos, lai spēle pret vāciešiem risinātos vēlreiz,» sacīja Neimars. «Ticu, ka ar mani laukumā rezultāts nebūtu tik graujošs. Esmu par to drošs, taču liktenis lēma, ka man toreiz laukumā nebija jābūt.»

Februārī Francijas kluba Parīzes «Saint-Germain» uzbrucējs Neimars iedzīvojās pēdas kaula lūzumā, pēdējo spēli aizvadot 25.februārī.

Sākotnēji bija risks, ka Neimars varētu izlaist Pasaules kausa izcīņas finālturnīru, taču viņa atveseļošanās noritēja veiksmīgi, un brazīlietis ir atpakaļ ierindā.

Brazīlija ir visu laiku veiksmīgākā Pasaules kausu dalībniece. Par pasaules čempioni tā kļuvusi piecas reizes - 1958., 1962., 1970., 1994. un 2002.gadā. Kopumā šī valstsvienība Pasaules kausa izcīņā spēlējusi 21 reizi, pa divām reizēm vēl paliekot otrajā un trešajā vietā. Pirms četriem gadiem savās mājās notikušajā Pasaules kausā palika ceturtajā vietā.

Brazīlieši šā gada Pasaules kausa finālturnīrā pirmo spēli aizvadīs 17.jūnijā, kad spēkosies ar Šveici. Vēl šajā apakšgrupā spēlēs Kostarika un Serbija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu