Salāhs Pasaules kausa pirmo maču sāks uz rezervistu soliņa

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Lielisku sezonu aizvadījušais uzbrucējs Mohameds Salāhs pirmajam Ēģiptes futbola izlases Pasaules kausa mačam pret Urugvaju netika iekļauts komandas sākumsastāvā, tāpēc no traumas atlabstošais futbolists vismaz sākumā būs uz rezervistu soliņa.

Ēģiptes un Urugvajas duelis Jekaterinburgā sāksies plkst.15.

Ēģiptiešu superzvaigzne Salāhs kopš 26.maija ārstē pleca savainojumu, ko guva UEFA Čempionu līgas finālā pret Spānijas grandu Madrides «Real», bet bija lielas neskaidrības, vai viņš varēs piedalīties Pasaules kausa pirmajā mačā pret Urugvaju.

Salāham piektdien aprit 26 gadi. Pirmajam mačam viņš netika iekļauts Ēģiptes izlases sākumsastāvā, taču pastāv varbūtība, ka viņš A grupas spēlē varētu iesaistīties no rezervistu soliņa.

Vēl ceturtdienas vakarā Ēģiptes izlases galvenais treneris Ektors Kupers norādīja, ka Salāhs ir par teju 100% gatavs piedalīties pirmajā valstsvienības spēlē.

Trešdien Salāhs Ēģiptes izlases bāzes vietā Groznijā aizvadīja pirmo treniņu kopš traumas gūšanas.

Pasaules kausa turpinājumā Ēģipte 19.jūnijā spēlēs ar mājinieci Krieviju, kamēr 25.jūnijā gaidāms duelis pret Saūda Arābiju.

Ceturtdien aizvadītajā pirmā A grupas spēlē mājiniece Krievija ar 5:0 sagrāva Saūda Arābiju.

Salāhs nupat aizvadītajā sezonā bija neapstrīdams Anglijas kluba «Liverpool» līderis, jo visu turnīru ietvaros iesita 44 vārtus. Viņš tiek uzskatīts par vienu no pretendentiem uz šā gada labākā futbolista balvu, konkurējot ar tādiem spēlētājiem kā Lionels Mesi, Krištianu Ronaldu un Neimars.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu