Dešamps: Grīzmans tagad jūtas atvieglots

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Francijas futbola izlases galvenais treneris Didjē Dešamps paziņojis, ka Grīzmans pēc līguma noslēgšanas ar Madrides «Atletico» jūtas atvieglots un tagad var koncentrēties vienīgi uz Pasaules kausu, portālam Goal atklājis franču speciālists.

«Viņš ir ļoti uzticīgs «Atletico» komandai. Pateicoties šim darījumam, viņš ir atbrīvojis savu prātu, tagad Grīzmans ir pilnībā gatavs un koncentrējies Pasaules kausam,» atzina Dešamps.

Grīzmans «Atletico» klubam pievienojās 2014.gadā, bet pirms tam piecas sezonas viņš spēlēja Sansevastjanas «Real Sociedad» komandā.

Franču uzbrucējs Madrides vienībā 209 spēlēs guvis 112 vārtus, un pēdējo gadu laikā viņš ir komandas uzbrukuma līderis.

Par Grīzmana pāreju uz citu komandu tika baumots jau iepriekš. Par 27 gadus veco spēlētāju lielāko interesi bija izrādījušas Anglijas premjerlīgas vienība Mančestras «United» un Spānijas klubs «Barcelona», taču futbolists līdz šim bijis lojāls «Atletico».

Dešampa vadītā Francijas izlase savu pirmo spēli Pasaules kausa izcīņā aizvadīs 16.jūnijā, kad tiksies ar Austrālijas komandu. Vēl grupā francūžiem jāspēlē ar Peru un Dānijas futbolistiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu