Mesi uzņemas atbildību par neizšķirtu pret Islandi

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Argentīnas futbola izlases zvaigzne Lionels Mesi publiski uzņēmies atbildību par sestdienas neizšķirtu Pasaules kausa mačā pret salīdzinoši pieticīgo Islandi.

Argentīna par spīti lielajam spiedienam sestdien Pasaules kausa mačā nospēlēja 1:1 ar debitanti Islandi, turklāt Mesi otrajā puslaikā nerealizēja 11 metru soda sitienu.

«Islande otrajā puslaikā spēlēja citādāk - tā vienkārši aizsargājās un mēģināja apturēt mūsu uzbrukumus. Jūtos atbildīgs par to, ka nospēlējām neizšķirti,» pēc sestdienas mača atzina Mesi.

Argentīnas valstsvienībai šajā mačā piederēja 73% bumbas kontrole, kamēr Islandei bija vien 27%, kā arī argentīnieši vārtu rāmī izpildīja 18 sitienus, kamēr pretinieki vien četrus.

«Vēlējāmies Pasaules kausu sākt ar uzvaru, jo tas pēc tam ļauj nedaudz atslābināties. Mums apakšgrupā vēl palikušas divas spēles, bet mūsu ideja palikusi nemainīga - vēlamies uzvarēt abos mačos,» izteicās Argentīnas izlases kapteinis Mesi.

Tikmēr Argentīnas izlases galvenais treneris Horhe Sampaoli ir pilnībā pārliecināts par komandas spējām pārvarēt apakšgrupu sacensības, lai gan vienībai vēl priekšā cīņas pret Horvātiju un Nigēriju.

«Spēlē pret Islandi nevarējām atrast Mesi nepieciešamo telpu, tomēr vēl joprojām sev ticam. Mums ir viss nepieciešamais, lai gūtu panākumus,» uzskata Sampaoli.

Turpinājumā Argentīnas futbolisti 21.jūnijā tiksies ar Horvātiju, bet 26.jūnijā būs duelis ar Nigēriju. Abu šo komandu savstarpējā duelī sestdien ar 2:0 uzvarēja horvāti.

No apakšgrupas izkļūs katras grupas divas labākās komandas.

Pasaules kausa izcīņa ilgs līdz 15.jūlijam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu