Ēģiptes superzvaigzne Salāhs piedalīsies nākamajā PK spēlē

TVNET/LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Ēģiptes futbola superzvaigzne Mohameds Salāhs otrdien varēs piedalīties izlases nākamajā Pasaules kausa spēlē pret turnīra saimnieci Krieviju.

Pagājušās nedēļas piektdienā Ēģiptes futbolisti Pasaules kausa finālturnīru sāka ar 0:1 piekāpās Urugvajai. Lai arī Salāhs bija pieteikts šai spēlei, viņš laukumā nedevās. Uzbrucējs jau kopš 26.maija ārstē pleca savainojumu, ko «Liverpool» spēlētājs guva UEFA Čempionu līgas finālā pret Madrides «Real».

Savukārt tagad Ēģiptes komandas pārstāvji norādīja, ka 26 gadus vecais Salāhs piedalīsies otrdien gaidāmajā cīņā pret Krieviju.

Neizlaižot Salāhu mačā pret Urugvajas futbolistiem, Ēģiptes galvenais treneris Ektors Kūpers norādīja, ka tādā veidā centies spēlētāju pataupīt svarīgākām spēlēm pret Krieviju un Saūda Arābiju.

Ēģipte ar Krieviju otrdien A apakšgrupas cīņu aizvadīs Sanktpēterburgā.

Salāhs nupat aizvadītajā sezonā bija neapstrīdams Anglijas kluba «Liverpool» līderis, jo visu turnīru ietvaros iesita 44 vārtus. Viņš tiek uzskatīts par vienu no pretendentiem uz šā gada labākā futbolista balvu, konkurējot ar tādiem spēlētājiem kā Lionels Mesi, Krištianu Ronaldu un Neimars.

Pasaules kausa izcīņa futbolā ilgs līdz 15.jūlijam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu