Verners: Joprojām esam spējīgi izcīnīt Pasaules kausu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jason Cairnduff / REUTERS

Patlabanējie Pasaules kausa īpašnieki, Vācijas futbolisti savā pirmajā 2018. gada Pasaules kausa spēlē pārsteidzoši zaudēja Meksikas izlasei ar 0:1 (0:1). Neskatoties uz zaudējumu, Vācijas izlases uzbrucējs Tīmo Verners ir pārliecināts par savas komandas spējām, intervijā portālam Goal atzina spēlētājs.

Vācijas komanda, kura uzvarēja tikai vienā no sešām pārbaudes spēlēm pirms Pasaules kausa sākuma, nepārliecināja ar savu sniegumu arī finālturnīra pirmajā spēlē. Taču, neskatoties uz nestabilo sniegumu, vairāki Vācijas izlases futbolisti paniku neceļ, un viens no tiem ir Tīmo Verners.

«Mēs esam Vācijas izlase, mēs gribam uzvarēt katrā spēlē. Tādas lietas notiek, zaudējumi notiek, taču tagad svarīgākais ir saprast un atrast risinājumu, lai šādi nepatīkami iznākumi neatkārtotos,» atzina Verners.

22 gadus vecajam Verneram šī ir debija Pasaules kausu finālturnīrā. Vācijas izlasē viņš debitēja 2017. gadā, kopumā aizvadījis 15 spēles, kuru laikā ir guvis 8 vārtus.

Uzbrucējs arī atzina, ka zaudējums pirmajā spēlē nav nekas traks, kā arī salīdzināja Vācijas komandu ar 2010. gada Spānijas izlasi, kura arī zaudēja pirmajā spēlē, taču beigās izcīnīja Pasaules kausu.

«Labāk ir zaudēt pirmajā spēlē nekā piektajā vai sestajā, jo tad turnīrs ir beidzies. 2010. gadā Spānija arī zaudēja pirmajā spēlē, taču iznākumu mēs visi labi atceramies, tādēļ paniku nedrīkstam celt,» atzina Verners.

Vācijas izlasei grupu turnīrā ir atlikušas spēles ar Zviedriju un Dienvidkoreju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu