Davids de Hea ar lielu atrāvienu ir Pasaules kausa pelnošākais vārtsargs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Spānijas nacionālās futbola komandas un Anglijas premjerlīgas kluba Mančestras «United» vārtsargs Davids de Hea ir vislabāk atalgotais spēlētājs starp Pasaules kausa (PK) izcīņā spēlējošajiem vārtsargiem, raksta Spānijas laikraksts «Marca».

27 gadus vecais Davids de Hea ir vienojies par jaunu līgumu ar Mančestras «United». Katrā no nākamajiem pieciem gadiem viņš saņems 21 miljonu eiro. Tiek ziņots, ka paraksti uz jaunā līguma tiks uzlikti uzreiz pēc Pasaules kausa izcīņas.

Pašreizējā vienošanās ar «United» viņam ir spēkā līdz 2019. gada 30. jūnijam.

Uz kontrakta pagarināšanu ar Spānijas izlases pirmo numuru esot uzstājis «United» komandas galvenais treneris Žuzē Mourinju, kurš spāni vēlējies redzēt savā vienībā, kad vēl vadīja titulēto Madrides «Real».

Otrs pelnošākais vārtsargs Pasaules kausa izcīņā ir vācietis Manuels Noiers, kurš ikdienā pārstāv Vācijas futbola flagmani Minhenes «Bayern». Viņa alga sezonā ir aptuveni 15 miljoni eiro.

Visi pārējie vārtsargi, kuri piedalās Pasaules kausa izcīņā, atalgojuma apmēra ziņā ir tālu aiz Noiera un Davida de Heas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu