Keins: Puiši cīnījās līdz pēdējai sekundei

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Anglijas izlases futbolisti pirmdien Pasaules kausa mačā cīnījās līdz pēdējām sekundēm, pēc kompensācijas laikā izrautās uzvaras pauda Herijs Keins.

Anglijas izlases kapteinis Keins izrāva savai komandai uzvaru Pasaules kausa finālturnīra G apakšgrupas spēlē pret Tunisijas izlasi, panākumu nesošos vārtus iesitot vien kompensācijas laikā.

Anglijas izlase, par spīti lielam pārsvaram un milzum daudzām vārtu gūšanas iespējām, svinēja uzvaru ar minimālu rezultātu 2:1.

«Esmu ļoti lepns par saviem puišiem. Viņi cīnījās līdz pēdējai sekundei. Esmu sajūsmā, tāpat kā visa izlase un tās personāls. Parādījām raksturu, ka darbiņš jāizdara līdz galam,» stāstīja Keins.

Vienā no spēles epizodēm Keins tika nogāzts soda laukumā, taču mača galvenais tiesnesis Vilmārs Roldans «pendeli» nepiešķīra.

«Biju nedaudz sarūgtināts par to. Man šķiet, ka tieši tam ir domāti videotiesneši, lai palīdzētu pieņemt lēmumus. Ja viņi uzskata, ka nav jāpiešķir 11 metru soda sitiens, tad mums ar to jāsamierinās,» atzīmēja Keins.

«Bija grūtības tikt vaļā no pretinieka, man neļāva veikt kustības. Mēs, futbolisti, tur neko nevaram iesākt. Jācer uz tiesnešiem, kuriem jāpieņem pareizie lēmumi,» uzsvēra Keins.

Pēc pirmās kārtas G apakšgrupā Beļģijai un Anglijai ir pa trim punktiem, bet Tunisija un Panama ir tukšā.

Pasaules kausa finālturnīrs pirmo reizi notiek Krievijā, bet kopumā tas norisinās jau 21.reizi.

Sacensībās piedalās 32 komandas, kuras priekšsacīkstēs salozētas astoņās grupās. Katras grupas divas labākās komandas iekļūs izslēgšanas spēļu stadijā, kas sāksies no astotdaļfināla.

Vislielākā pārstāvniecība jeb 14 izlases ir no Eiropas, kamēr no Āfrikas, Āzijas un Dienvidamerikas sacensībās piedalās pa piecām vienībām. Tikmēr no Ziemeļamerikas finālturnīrā startē trīs valstu izlases.

Sacensības risināsies viena mēneša garumā, finālam norisinoties 15.jūlijā Maskavā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu