Neimars sāpju dēļ priekšlaicīgi atstājis Brazīlijas izlases treniņu (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Brazīlijas futbola zvaigzne Neimars otrdien pametis vienu no valstsvienības treniņiem, jo radušās aizdomas, ka futbolistam varētu būt savainojums.

Neimars pametis Brazīlijas komandas otrdienas treniņu, jo futbolistam radušās sāpes labajā potītē. Šādu informāciju apstiprinājis Brazīlijas Futbola konfederācijas (CBF) pārstāvis Vinīsiuss Rodrīgiss.

«Tikko kā viņš sajuta sāpes, uzreiz devās pie fizioterapeita,» sacīja Rodrīgiss. «Neimars būs kopā ar speciālistiem otrdien un trešdien no rīta, taču trešdien pa dienu aizvadīs treniņu ar pārējiem spēlētājiem.»

Tāpat Rodrīgiss apstiprināja, ka problēma nav saistīta ar Neimara iepriekš nopietni traumēto pēdu, kuras lūzuma dēļ viņam nācās izlaist lielu daļu aizvadītās sezonas.

Brazīlijas futbolisti pagājušajā nedēļas nogalē Rostovā pie Donas Pasaules kausa E apakšgrupas mačā nospēlēja 1:1 ar Šveici.

Brazīlijas valstsvienībai nākamais mačs paredzēts piektdien Sanktpēterburgā pret Kostariku.

E grupas līdere ar trīs punktiem ir Serbija, kamēr Brazīlija un Šveice nopelnījusi katra pa vienam punktam. Savukārt bez punktiem šobrīd cīnās Kostarika.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu